Чорний Квадрат. «25 хвилин до та після sexу, а також після перемоги»

Хмельницкий, Хмельницький обласний академічний муздрамтеатр ім. М. Старицького
Билеты от 220 грн!
Купить билет на Чорний Квадрат. «25 хвилин до та після sexу, а також після перемоги» - 16.07.2022 18:00

Вони дають вам найсильніші і швидкодіючі ліки від депресії і поганого настрою. Це супер-мега-экстра комедії!

Спектаклі про те, якими обхідними, іноді просто немислимими шляхами пари людей (хоча, не завжди тільки пара) приходить або не приходять до сексу і якими химерними способами намагаються потім піти від наслідків.

Як відбувається, що чоловік і жінка опиняються в одному ліжку? Що варто робити, і що не треба говорити? А що трапляється само собою? Що відбувається далі? Щось же міняється усередині у нас після усього цього?

Історії про те, як хотілося, але не склалося, або склалося, але не так! Що і як саме – ми розповімо вам дуже детально. Відверті теми, щирі розмови. Кокетування і флірт, печаль і сміх, любов і ненависть. Мінімум вульгарності, нуль порнографії, максимум відвертості. Усе це закручується, прокручується і вилазить такими смішними і незвичайними історіями, що аж.

Ми щиро намагаємося допомогти кожному нашому глядачеві розібратися в собі, у своїх проблемах, страхах, фобіях, бажаннях, збудженнях, і навіть, у фізіології.

Але все таки, хотілося б нагадати, що «До і після сексу» — це, передусім спектаклі для дорослих. Комедія дуже яскрава і соковита. Постановка для дорослих людей, – не по паспорту, а по стану душі. Також небажані глядачі зі святенницькими поглядами на світ, і особливо без почуття гумору. А любителі чорного гумору отримають кайф удвічі! Дітей категорично не приводити!

Частина зібраних коштів йде на медичну допомогу ЗСУ!

Чекаємо вас 16 липня, театр ім. Старицького, 18:00!


Хмельницкий, Хмельницький обласний академічний муздрамтеатр ім. М. Старицького
Билеты от 220 грн!
Купить билет на Чорний Квадрат. «25 хвилин до та після sexу, а також після перемоги»
Афиша Хмельницкий, Хмельницький обласний академічний муздрамтеатр ім. М. Старицького 2020. Купить билеты в Хмельницкий со скидкой онлайн. Концерты в Хмельницкий