Lego-Шоу

Дніпро, Concert hall Мост-айс
Билеты от 190 грн!
Купить билет на Lego-Шоу - 09.07.2022 17:00

Lego-Шоу в Мост-сіті

Інтерактивна вистава для дітей та всієї родини.

ЧОМУ ВАРТО ПІТИ НА LEGO-ШОУ?
1. Пізнавальна вистава з великими ростовими героями по оригінальним зразкам європейських шоу!
2. Дія буде відбуватись не тільки на сцені, а й у залі разом з глядачами ! Ваша дитина стане безпосереднім учасником шоу!
3. Зустріч з улюбленцями! Всі герої Lego на одній сцені!

Це – Lego-історія про життя звичайнісінького Lego-Чоловічка, який не володів жодною суперсилою, не мав чарівних обладунків та не міг керувати абсолютно ніякими стихіями. Але саме він зумів врятувати всіх мешканців Lego-Ленда від страшного Дракона!

Lego історія ще раз нагадає маленьким і дорослим глядачам, що не обов’язково мати надзвичайні суперздібності, щоб стати справжнім героєм!

У постановці Lego-шоу задіяні великі ростові костюми в єдиному екземплярі в Україні по оригінальним зразкам європейських шоу. А інтерактивні ефекти, вражаюча візуалізація та світловий дизайн привертають увагу кожного глядача.

Під час вистави глядачі зустрінуться з найпопулярнішими героями Lego-мультфільмів: Lego Nexo Knights, LEGO Ninjago, LEGO Super Heroes Marvel та іншими зірками Lego-всесвіту. Звичайно, усіх глядачів очікує багато рухливих ігор, танцювальні флешмоби та незабутні позитивні емоції!

Шоу відбудеться у самому центрі Дніпра в новому концертному залі одного із символів міста. «Concert Hall Мост-айс» у ТРК Мост-сіті, обладнаний звуком та світлом за останнім словом техніки, по праву вважається найсучаснішим майданчиком міста.

Рекомендовано для глядачів від 1 до 99 років.

Подія відбудеться згідно з усіма правилами безпеки.

Метки:

Дніпро, Concert hall Мост-айс
Билеты от 190 грн!
Купить билет на Lego-Шоу
Афиша Дніпро, Concert hall Мост-айс 2020. Купить билеты в Дніпро со скидкой онлайн. Концерты в Дніпро