Аукціон від 1 грн «ARTCRAFTOIL»

Кривий Ріг, Картинна галерея ArtCraftOil
Билеты от 80 грн!
Купить билет на Аукціон від 1 грн «ARTCRAFTOIL» - 02.07.2022 11:00

Хто не мріяв побувати на вечірці Великого Гетсбі? Так-так, щось подібне ми вирішили організувати і в нашому рідному місті. Звичайно, через воєнний стан ми не можемо провести все з розмахом і в сутінках, але виходимо з того, що маємо, і дякуємо захисникам України за життя, яке в нас взагалі є.

Отже, на вас чекає наступна програма:
– Дегустація вин
– Знайомство з митцями
– Перформанси
– Офлайн та онлайн-торги картин

У цьому заході ми об'єднали для вас найцікавіше й найрізноманітніше. Робимо Кривий Ріг сучасним та дуже просунутим. Отже, сомельє розповість вам про різновиди виноградних напоїв та культуру їх вживання. Митці захоплять вас у свою дискусію, ви зможете поспілкуватися з творчими людьми, якщо ви небайдужі до цієї сфери, та познайомитись один з одним. А таке явище як перформанси взагалі дещо унікальне та незнайоме для пересічного громадянина, тож дуже радимо скористатися нагодою та подивитися, а може й прийняти участь у них особисто. І нарешті де ви бачили можливість придбати справжні шедеври для свого інтер'єру або на подарунок всього за 1 гривню? А хтось зможе це зробити й піти від нас не з порожніми руками. Ця подія точно не залишить нікого без вражень і ще довго буде обговорюватися. Тому не впустіть шанс потрапити на неї одним із перших!


Кривий Ріг, Картинна галерея ArtCraftOil
Билеты от 80 грн!
Купить билет на Аукціон від 1 грн «ARTCRAFTOIL»
Афиша Кривий Ріг, Картинна галерея ArtCraftOil 2020. Купить билеты в Кривий Ріг со скидкой онлайн. Концерты в Кривий Ріг