Олег Скрипка та оркестр НАОНІ. Благодійний концерт

Київ, Місце проведення: МЦКМ
Билеты от 250 грн!
Купить билет на Олег Скрипка та оркестр НАОНІ. Благодійний концерт - 07.09.2022 18:00

Олег Скрипка та НАОНІ-оркестра! Благодійний концерт.
07 вересня, 18:00
Київ, МЦКМ (Жовтневий Палац)
07 вересня відбудеться великий благодійний концерт за участі української рок-легенди Олега СКРИПКИ та славного НАОНІ-оркестра, музиканти якого віртуозно грають більше, ніж на 40! народних інструментах.
Колаборація рокера та академічного оркестру народних інструментів вже понад 6 років бентежить та надихає публіку. Програми їх виступів: «Різдвяна», «Етно – рок» та «Українського Романсу» – є прикрасою найкращих сценічних майданчиків міст України та великих музичних фестивалів.
І на цей час артисти створюють НОВУ потужну спільну програму героїчних пісень «Зродились ми», наповнену патріотичними та воєнними творами: «Ой у лузі червона калина», «Батько наш Бандера», а також легендарними хітами та сюрпризами! Також ви почуєте всіма улюблені класичні твори та світові хіти у віртуозному супроводі народних інструментів.
Цей захід стане не тільки приємною зустріччю, де відпочине душа та відтане серце. Також це наша змога ще раз об'єднатися та врятувати чиєсь життя, зібравши кошти на допомогу армії, дітям та переселенцям зі сходу…
Разом ми непереможні!

Концерт передбачає наявність усіх необхідних заходів безпеки!
На нижньому поверсі Жовтневого Палацу розташоване укриття. У разі повітряної тривоги усі глядачі та артисти разом чекатимуть її закінчення там, після чого концерт буде продовжено!
Чекаємо вас 07 вересня о 18:00 у МЦКМ (Жовтневому Палаці).
Віримо у нашу перемогу!
Слава Україні!

Метки:

Київ, Місце проведення: МЦКМ
Билеты от 250 грн!
Купить билет на Олег Скрипка та оркестр НАОНІ. Благодійний концерт
Афиша Київ, Місце проведення: МЦКМ 2020. Купить билеты в Київ со скидкой онлайн. Концерты в Київ