«Напередодні». Прем'єра (Київський Театр Етнічного Мистецтва)

Київ, Театр «Колесо»
Билеты от 200 грн!
Купить билет на «Напередодні». Прем'єра (Київський Театр Етнічного Мистецтва) - 11.07.2022 18:00

Київський Театр Етнічних Мистецтв,студія «Моє життя» представляє прем'єру одноактної детективної трагікомедії Валентини Семенової «Напередодні».
У постановці задіяні- режисер Валентина Семенова, художник-постановник МирославПаламарчук, звукорежисер Андрій Сорокін, хореограф Вікторія Гериш, композитор Андрій Іванов, вокал Ольга Лізгунова. Актори- Ігор Федоренко, Андрій Лагода, Петро Крахмальний, Лана Внукова,Саша Проскуріна, Ольга Лізгунова, Юлія Ладарєва.

Невідомо ким, отруєний медіамагнат Невмержицький. Слідство дізнається, що у вбивці є тату з зображенням ящірки на грудях. Відомо також, що напередодні, Невмержицький скористався сайтом знайомств “Намба”.Оперативники Юрій Шафрай і Микита Петренко намагаються спіймати злодійку “на живця”. Під ім'ям Сергій, Юрій подає оголошення на сайті знайомств .Але не тільки оперативники вміють ставити капкани для злодіів. Іноді,вони самі потрапляють у лещата зловмисників, особливо, коли зловмисниця- це красива жінка. Подіі відбуваються напередодні російського вторгнення. Життя у всіх персонажів п'єси, різко змінюється,після початку війни, як власне і у всіх нас.

Метки:

Київ, Театр «Колесо»
Билеты от 200 грн!
Купить билет на «Напередодні». Прем'єра (Київський Театр Етнічного Мистецтва)
Афиша Київ, Театр «Колесо» 2020. Купить билеты в Київ со скидкой онлайн. Концерты в Київ