Київські місця, де здійснюються бажання

Київ, м. Золоті ворота біля пам'ятника Ярославу Мудрому
Билеты от 300 грн!
Купить билет на Київські місця, де здійснюються бажання - 16.07.2022 17:00

Київські місця, де здійснюються бажання
Якщо ви любите Київ і не перестаєте їм захоплюватися. Якщо у вас є маса бажань, а ваш персональний джин ніяк не долетівши, тоді приходьте на нашу чарівну прогулянку “Київські місця, де здійснюються бажання” і ми покажемо вам реально чарівні місця, які готові ваші бажання виконувати, виконувати і ще раз виконувати.

Програма екскурсії

Цілих 2 години ми будемо знаходити найчарівніші київські місця, в яких потрібно буде щось терти, підпалювати, прикладати, запускати, закидати і все для того, щоб диво сталося і у вашому житті. Додатковий бонус (або побічний ефект екскурсії) – маса нових цікавих історій в навантаження до чарівних місцях.
Маршрут екскурсі створений для того, щоб насолодитися красою міста, послухати історії, що надихають, і загадати бажання. На екскурсії ви побуваєте у 12 чарівних місцях, адже 12 – число Божественного порядку, де все знаходиться на своєму місці. Таким чином, пройшовши 12 місць з чарівною енергетикою, ми гармонізуємося та допоможемо нашим мріям здійснитися швидко, легко та красиво!
Приходьте буде чарівно-весело і жахливо-цікаво. Мрії справді здійснюються, тільки треба знатиде їх загадувати.
Особливість прогулянки:
легкість – немає довгих стоянь і утомливих історій;
активність – 2 години дитина активно відчуває в грі.
Вік учасників – 5 плюс

Метки:

Київ, м. Золоті ворота біля пам'ятника Ярославу Мудрому
Билеты от 300 грн!
Купить билет на Київські місця, де здійснюються бажання
Афиша Київ, м. Золоті ворота біля пам'ятника Ярославу Мудрому 2020. Купить билеты в Київ со скидкой онлайн. Концерты в Київ