Таємниці центральних провулків

Київ, Місце зустрічі: Майдан Незалежності, біля Головпоштампту
Билеты от 300 грн!
Купить билет на Таємниці центральних провулків - 30.07.2022 14:00

Таємниці центральних провулків

Центральні провулки Києва, як жодні інші, зберігають безліч таємниць та секретів. Адже найчастіше саме тут відбуваються найголовніші події, що залишають відбиток в історії міста, саме ці провулки пам'ятають видатних жителів Києва, які щодня відмірювали кроками свій шлях на роботу, за покупками, або гостей міста, що прогулювалися тихими вуличками та провулками та милуються неперевершеною красою Києва. Відкрити деякі таємниці центральних провулків міста дозволить екскурсія у самому серці столиці.
Програма екскурсії
Таємниці центральних київських провулків розкриваються в оповіданні, присвяченому драматичній долі цієї частини сучасного Києва. Ми згадаємо подробиці його історії, зазирнемо у маловідомі дворики, кинемо погляд на будинки, пов'язані з іменами видатних художників Тараса Шевченка, Олександра Мурашка, Євгенії Гапчинської, а також багатьох інших найцікавіших людей.
Ми відвідаємо:
• місце, де була київська Дума;
• єдину київську вулицю, що повністю внесена до Державного реєстру пам'яток архітектури;
• костел, у якому у свій час знаходився київський планетарій;
• дерево, що росте з кам'яного паркану;
• будинок, де мешкав Тарас Шевченко;
• фундамент телевежі;
• будинок, що вцілів при вибухах, що зруйнували Хрещатик у 1941 році.
А крім того, почуємо ще багато історій, таємниць, загадок начебто непримітних маленьких вуличок і двориків і переконаємося, що не стирається наліт історії з центральних провулків столиці.
Тривалість: 3 години.

Метки:

Київ, Місце зустрічі: Майдан Незалежності, біля Головпоштампту
Билеты от 300 грн!
Купить билет на Таємниці центральних провулків
Афиша Київ, Місце зустрічі: Майдан Незалежності, біля Головпоштампту 2020. Купить билеты в Київ со скидкой онлайн. Концерты в Київ