SunSay. Благодійний концерт Comedy Space

Київ, Music Pub Pepper's Club
Билеты от 290 грн!
Купить билет на SunSay. Благодійний концерт Comedy Space - 09.08.2022 18:00

9 серпня презентація джазової програми SunSay в Pepper's Club.

Продакшн Comedy Space та Андрій Запорожець вирішили провести серію благодійних концертів “Київщина допомагає Харківщині”.

Харків’янин Андрій Запорожець, відомий також як SunSay, через війну змушений був поїхати з рідного міста та зараз мешкає на заході України. Від початку вторгнення він виступає у лікарнях, підтримує поранених та біженців, продовжує створювати музику.

Головна мета подій “Київщина допомагає Харківщині”: зібрати гроші для гуманітарних потреб харків’ян та для 127 бригади ТРО, яка від першого дня тримає оборону Харкова.

Артисти презентують авангардно-джазову програму. В новому барвистому аранжуванні пролунають різноманітні композиції SunSay та улюблені хіти з репертуару 5'nizza.
В створенні програми взяли участь віртуозні українські музиканти, які привнесли частину себе у звучання та вайб. Sunsay виступить разом з молодими зірками Hyphen Dash та найкращими джазовими імпровізаторами Дмитро Александровим та Деннісом Аду.

В складний для України час ми єднаємось та відновлюємо концерти, щоб заряджати людей, допомагати та донатити на постраждалі від війни міста.

Метки:

Київ, Music Pub Pepper's Club
Билеты от 290 грн!
Купить билет на SunSay. Благодійний концерт Comedy Space
Афиша Київ, Music Pub Pepper's Club 2020. Купить билеты в Київ со скидкой онлайн. Концерты в Київ