Орган – фортепіано. Олена Мацелюх – Меланія Макаревич

Чернівці, Зал органної та камерної музыки Чернівецької обласної філармонії імені Д.Гнатюка
Билеты от 120 грн!
Купить билет на Орган – фортепіано. Олена Мацелюх – Меланія Макаревич - 25.08.2022 18:30

Концерт у рамках п'ятого фестивалю органної та камерної музики, присвячений Дню Незалежності України.

Олена Мацелюх провідна українська органістка є солісткою Львівської національної філармонії, Рівненської філармонії, а також Будинку органної та камерної музики у Львові. Вона виступає зі своїми концертними програмами по всій Україні і постійно гастролює у Швейцарії, Німеччині, Франції, Іспанії, Польщі, Чехії, Данії та США.
Олена Мацелюх – прод’юсер і співорганізатор двох Міжнародних Фестивалів органної музики у Рівному – «Musica viva Organum» («Жива музика органу») та «Festival Organ Cathedral» («Органний собор»). Вона заснувала у 2019 році Міжнародний Фестиваль «Lucesk Оrganum» («Світло Луцького Органа»), а також вже декілька років є співорганізатором Міжнародних органних фестивалів у Чернівцях.

Меланія Макаревич (фортепіано, Львів) – Випускниця Львівської національної музичної академії ім. М. В. Лисенка (клас професора, Народної артистки України О. Рапіти).
Лауреат Міжнародного конкурсу-фестивалю «Gates of Hope” (Ізраїль), VI Міжнародного конкурсу піаністів ім. Б. Дваріонаса ( Литва), відзнаки III Міжнародного форуму піаністів (Польща).
Учасник багатьох міжнародних фестивалів, зокрема «Pizzicato e Cantabile», «Bach Contemporary», «Контрасти» (Львів), Kyiv Music Fest, «Chamber Music Session» (Київ), «Українська весна»(Польща), «Musica viva Organum”(Рівне).
Активно виступає з фортепіанними речиталями, камерними ансамблями та концертами з оркестром на кращих сценах України, а також Польщі, Франції та Німеччини.

Живий звук

Метки:

Чернівці, Зал органної та камерної музыки Чернівецької обласної філармонії імені Д.Гнатюка
Билеты от 120 грн!
Купить билет на Орган – фортепіано. Олена Мацелюх – Меланія Макаревич
Афиша Чернівці, Зал органної та камерної музыки Чернівецької обласної філармонії імені Д.Гнатюка 2020. Купить билеты в Чернівці со скидкой онлайн. Концерты в Чернівці