Чорний Квадрат. «Краща половинка мене»

Київ, Культурний центр "Арт-Братислава"
Билеты от 250 грн!
Купить билет на Чорний Квадрат. «Краща половинка мене» - 06.08.2022 18:30

Люди зустрічаються, люди закохуються, а іноді навіть… одружуються. Іншими словами, здійснюють спільний стрибок з парашутом, при якому в більшості випадків за статистикою їх чекає катастрофа. Вони ніколи ні в чому не впевнені, але хіба не в цьому принадність ризикованих життєвих рішень, відповідальність за які несуть двоє… плюс з давно збитим прицілом Купідон?
Ця вистава абсолютно ні до чого не зобов'язує, ніхто нічого не змушує робити. Всі вчинки мають робитися за покликом серця.
Кохання в ній творить чудеса, можна зробити помилку, не слухаючись свого серця, а розуму, але потім шкодуватимеш все життя. Але якщо ти всеж таки знайдеш саме свою кращу половинку – ти не тільки задовольниш бажання свого серця, але й зможеш жити зі спокійною душею, знаючи головне: тебе кохають, і кохаєш ти.
Видовище, від якого сміх закипає в жилах. Лірика, від якої тьохкає серце.

У ролях: В’ячеслав Ніконоров, Вікторія Вахрамєєва, Михайло Співаковський, Олександра Панасевіч, Євген Колораш та Сергій Федорчук.

Хочемо окремо наголосити: театр «Чорний Квадрат» частину доходів передає на медичні потреби ЗСУ. Тому відвідуючи наші вистави, ви не тільки підіймете собі настрій і підтримаєте театр, але і допоможете нашій армії. Слава Україні!

Метки:

Київ, Культурний центр "Арт-Братислава"
Билеты от 250 грн!
Купить билет на Чорний Квадрат. «Краща половинка мене»
Афиша Київ, Культурний центр "Арт-Братислава" 2020. Купить билеты в Київ со скидкой онлайн. Концерты в Київ