БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ. Be brave like Ukraine

Bratislava, Majestic Music Club
Билеты от 1190 грн!
Купить билет на БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ. Be brave like Ukraine - 16.09.2022 20:00

16 вересня у Братиславі відбудеться благодійний концерт «БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ». Це вже друга частина великого концертного туру на підтримку України!

Чекаємо вас у Majestic music club (Karpatska 2). Початок концерту о 20:00.

«БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ» — один з найпопулярніших рок-гуртів України. Хлопці збирають тисячні зали у містах і мільйони прослуховувань на музичних платформах. Переможці музичних премій: M1 Music Awards, Золота Жар-Птиця.

Пісні гурту миттєво перетворюються на хіти та посідають перші місця чартах. Серед таких: «Зорі запалали», «Тону», «Героям», «Без неї ніяк», «Листопад», «Вільні люди» та ін.

З перших днів війни «БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ» займаються волонтерством і виступають з концертами перед військовими та жителями звільнених від окупації міст.

Гурт вирушив у благодійний тур «BE BRAVE LIKE UKRAINE», щоб розповідати світу про те, що відбувається на українських землях. 16 вересня у Братиславі пройде ще один потужний концерт.

Концерт відбудеться за підтримки Міністерства культури та інформаційної політики України. Кошти, зібрані на концерті, підуть на допомогу українським військовим, а також людям, що постраждали від війни.

Метки:

Bratislava, Majestic Music Club
Билеты от 1190 грн!
Купить билет на БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ. Be brave like Ukraine
Афиша Bratislava, Majestic Music Club 2020. Купить билеты в Bratislava со скидкой онлайн. Концерты в Bratislava