Ніч у Замку Барона

Київ, м. Золоті ворота біля пам'ятника Ярославу Мудрому
Билеты от 350 грн!
Купить билет на Ніч у Замку Барона - 21.08.2022 18:00

Запрошуємо вас скористатися рідкісною можливістю потрапити на вечірню екскурсію в одну з найзагадковіших архітектурних пам’яток Києва, яку часто називають Будинком Барона або Замком лицаря.

Програма екскурсії

Ми увійдемо у дворик особняка через ворота, що охороняють химери, прочитаємо на вході напис-послання. Піднімемося сходами дивовижної краси так само, як це робили жителі особняка наприкінці 19 століття. Помилуємося чудовими родзинками інтер’єру цього містичного замку.

Ви дізнаєтесь, до кого приходить примара Білої жінки, і якими були її пророцтва, розгадаємо таємницю назви замку, дізнаємося, ким був архітектор цього будинку – самотнім лицарем чи Синьою бородою. Розберемося, чи можна називати це прибутковий будинок особняком барона Штейнгеля.

Ми побуваємо у вежі особняка та помилуємося незвичайним видом Києва з його балкончика. А ще ми пройдемося найближчими вулицями навколо будинку і дізнаємося, чому саме тут відбувалося так багато містичних історій.

Додаткова інформація
Тривалість екскурсії: 2 години
Початок: пам’ятник Ярославу Мудрому, біля Золотих Воріт
Кінець: вул. Ярославів Вал, 1

Метки:

Київ, м. Золоті ворота біля пам'ятника Ярославу Мудрому
Билеты от 350 грн!
Купить билет на Ніч у Замку Барона
Афиша Київ, м. Золоті ворота біля пам'ятника Ярославу Мудрому 2020. Купить билеты в Київ со скидкой онлайн. Концерты в Київ