«Ностальгія за майбутнім». Струнний ансамбль «Quattro Corde»

Чернівці, Зал органної та камерної музыки Чернівецької обласної філармонії імені Д.Гнатюка
Билеты от 120 грн!
Купить билет на «Ностальгія за майбутнім». Струнний ансамбль «Quattro Corde» - 01.10.2022 17:00

До міжнародного Дня Музики!

Музиканти лауреати міжнародних конкурсів струнного ансамблю Quattro Corde з початку повномасштабної війни не мовчать. Навіть більше – боронять культурний фронт і демонструють приклад, як не впасти духом, не «опустити смичків», а популяризувати українське мистецтво по всьому світу.

Натхненні нещодавньою перемогою на міжнародному конкурсі «Вільні та Незалежні 2022» (Прага), участю у фестивалях Pizzicato a cantabile та Dominicalis Gloria (Львів) ансамбль Quattro Corde презентує програму «Ностальгія за майбутнім».

Ностальгія – це завжди про дім! Про той дім, в якому добре, затишно, прекрасно, – каже Анжела Приходько, художня керівниця та солістка ансамблю. – Де пахне дитинством і духмяним чаєм із м’яти. Де крізь улюблені світлини оживають спогади про рідних і коріння, що міцно тримає на землі. Ностальгія – це про повернення додому. Ми направду всі повертаємось додому, до самих себе і відроджуємо власну гідність.

Отже, концертна програма «Ностальгія за майбутнім» – це про повернення додому. В те прекрасне майбуття, яке віддзеркалене нашим славним минулим.

Сьогодні ми усвідомлюємо цінність свого, рідного, українського. І коли весь світ у захопленні дізнається про відвагу наших воїнів, ми теж маємо відкривати в собі український Всесвіт.

Живий звук

Звертаємо увагу
Всі заходи відбуваються з дотриманням наступних правил:
У випадку повітряної тривоги, глядачі повинні пройти в укриття, яке розташоване за адресою вул. О.Кобилянської, 55. Відтак кількість місць обмежена.
Також при вході до філармонії буде здійснюватися поверхневий огляд щодо виявлення предметів, обіг яких заборонено чи обмежено, або становить загрозу життя чи здоров’ю людей.
Нагадуємо і про дотримання протиепідемічних заходів, спрямованих на запобігання поширення COVID-19.

Метки:

Чернівці, Зал органної та камерної музыки Чернівецької обласної філармонії імені Д.Гнатюка
Билеты от 120 грн!
Купить билет на «Ностальгія за майбутнім». Струнний ансамбль «Quattro Corde»
Афиша Чернівці, Зал органної та камерної музыки Чернівецької обласної філармонії імені Д.Гнатюка 2020. Купить билеты в Чернівці со скидкой онлайн. Концерты в Чернівці