Прем'єра! До Дня бандури. Живе у серці Україна. Тріо Бандуристок «Етніка»

Дніпро, Дніпропетровська філармонія ім. Л. Когана
Билеты от 100 грн!
Купить билет на Прем'єра! До Дня бандури. Живе у серці Україна. Тріо Бандуристок «Етніка» - 29.10.2022 17:00

Душа українська не може без пісні, бо це – серце народу. Допоки лунає українська пісня – живе Україна!
Запрошуємо усіх на Прем'єру нової програми “Живе у серці Україна” у виконанні тріо бандуристок Етніка. Концерт присвячений дню унікального національного українського музичного інструменту – БАНДУРИ. Так, це свято організували бандуристи України , і поки його немає в календарі державних свят, але у третю суботу жовтня протягом декількох років є традиція святкувати день бандури. Бандура – той інструмент, який зачаровує і надихає, приносить радість душі та іноді ліричною піснею викликає сльози на очах, бандура – наша національна гордість!
У концерті ви почуєте українські народні пісні, як жартівливі, так і ліричні, а також пісні видатних українських композиторів минулого століття, таких як Микола Лисенко, Володимир Івасюк, Микола Мозговий, Ігор Поклад, Тарас Петриненко.
Усіх поціновувачів бандурного співу ласкаво запрошуємо відсвяткувати день бандури у Дніпропетровській обласній філармонії ім. Л.Когана!
Виконавці: тріо бандуристок «ЕТНІКА»
Вероніка ТУПИЦЬКА
Ольга БІЛОВА
Вікторія КУЧЕР
Ведучий: Даніїл ЯРЕМЕНКО
Режисер: Іван ШЕПЕЛЄВ- народний артист України

Метки:

Дніпро, Дніпропетровська філармонія ім. Л. Когана
Билеты от 100 грн!
Купить билет на Прем'єра! До Дня бандури. Живе у серці Україна. Тріо Бандуристок «Етніка»
Афиша Дніпро, Дніпропетровська філармонія ім. Л. Когана 2020. Купить билеты в Дніпро со скидкой онлайн. Концерты в Дніпро