Зустріч Психо-клубу «Моді». Караваджо

Київ, MODI Art and Wine Gallery
Билеты от 300 грн!
Купить билет на Зустріч Психо-клубу «Моді». Караваджо - 20.11.2022 18:00

Зустріч Психо-Клубу «Моді»: Караваджо

Караваджо. Світло й Тінь нашого характеру: як примирити їх всередені себе?

Новий формат психологічних подій: гештальт-терапія, картини, вино. Психо-клуб «Моді» – це цикл зустрічей, присвячений допомозі в проживанні надзвичайного досвіду, через який ми всі, особливо зараз, проходимо – проживання найбільш красивим, творчим і продуктивним способом. Наші зустрічі присвячені різним психологічним темам і на кожній з них у вас буде можливість почути цікавий і корисний матеріал від досвідчених практиків психотерапії з багаторічним досвідом, задати їм питання і отримати свої відповіді, а також потім поділитися враженнями між учасниками зустрічі, невимушено поспілкуватися між собою та з ведучими за келихом доброго вина в затишній та творчій атмосфері галереї Моді.

Отже, тема наступної зустрічі: «Караваджо. Світло і Тінь нашого характеру: як примирити їх всередені себе?»

Які таланти та силу приховують наші «темні сторони»? Запрошуємо дослідити заборонені та дуже хвилюючі аспекти своєї особистості. На одному полюсі – Світло, наша «гарна» частина, на іншому – Тінь, деструктивна, «погана» частина. Остання нерідко навіює страх і ми відправляємо її у «підпілля».

Так, тіньова частина стає підземіллям, де скупчено все, що ми подавили та від чого відмовилися. Це можуть бути не лише осудні якості, але й креативність, життєрадісність чи ніжність. Тому часто саме цей тіньовий бік приховує величезний творчий потенціал і ресурс для вирішення життєвих проблем!

Разом Світло та Тінь роблять нашу особистість багатомірною та цілісною, спроможною використовувати великий діапазон можливостей. Інтеграція всередині себе «світла» та «пітьми» збагачує репертуар особистих ролей в житті та допомагає розв’язанню конфліктів.

І ми не марно обрали для показу полотна італійського майстра епохи барокко – Караваджо. Саме гра світла й тіні зробила Караваджо таким реалістичним, багатомірним та глибоким. Вперше релігійні постаті на картинах стали дуже людськими та живими, наче з вулиці.

Але ким був сам художник? Склочний любитель бійок та пияка чи захисник християнських цінностей? Про це нам розкажуть хитросплетіння тіней та світла у його роботах та біографії.

Запрошуємо до живого діалогу про життя художника, а також контрастної та насиченої взаємодії один з одним. За допомогою гештальт-терапії та арт-методів підсвітимо приховану частину своєї психіки, дозволимо собі трішки пошаліти та вивільнити «тіньову» енергію в компанії однодумців.

Курирувати процесом та допомагати проливати світло на темні боки душі буде гештальт-терапевт з багаторічним досвідом Анна Солуніна.

Вартість участі – 300 грн по передплаті (з них 150 грн – депозит на вино, який можна використати протягом вечора). Кількість місць обмежена.

До зустрічі в Психологічному клуб «Моді».

Метки:

Київ, MODI Art and Wine Gallery
Билеты от 300 грн!
Купить билет на Зустріч Психо-клубу «Моді». Караваджо
Афиша Київ, MODI Art and Wine Gallery 2020. Купить билеты в Київ со скидкой онлайн. Концерты в Київ