Зустріч Психо-клубу «Моді». Імпресіонізм

Київ, MODI Art and Wine Gallery
Билеты от 300 грн!
Купить билет на Зустріч Психо-клубу «Моді». Імпресіонізм - 04.12.2022 18:00

Зустріч Психо-клубу Моді: «Імпресіонізм»

Новий формат психологічних подій: гештальт-терапія, картини, вино.

Ми просто сусіди за столиками чи ті, хто прагнуть розділити момент з іншими? Знову будемо спілкуватися на мові живопису та гештальт-терапії: радість, насолоду, збудження, стани відновлення, пожвавлення чи спокою можна буде по-справжньому прожити один з одним.

Цього разу ми обрали для показу картини імпресіоністів. Саме полотна цих художників як найкраще передають дух гештальт-терапії, яка голосно маніфестує: «Немає іншої реальності ніж та, що розгортається в саме цю хвилину часу – тут і зараз».

Здатність повністю знаходитися у моменті, не зісковзуючи в роздуми про минуле чи майбутнє, створює новий вимір діалогу з тим, хто поруч. Цей вимір – не банальна буденна розмова двох людей «про щось», а справжня взаємодія на рівні особистого досвіду, почуттів та думок. Саме така «зустріч» в стилі гештальту – змінює, трансформує та насичує зсередини.

Імпресіоністи змогли вловити дуже швидкоплинні явища, ще до того як вони повністю зникнуть. «Радість життя – заразна» – кажуть герої картин Ренуара. А ми слідом за ними, зробимо великий видих в кінці тижня та знов наберемо повітря у легені, щоб відчути потужну жагу до життя.

Допомагати розслаблятися, спілкуватися та відчувати життя навколо буде гештальт-терапевт Анна Солуніна.

Вартість участі – 300 грн по передплаті (з них 150 грн – депозит на вино, який можна використати протягом вечора). Кількість місць обмежена.

Психо-клуб «Моді» – це цикл зустрічей, присвячений допомозі в проживанні надзвичайного досвіду, через який ми всі, особливо зараз, проходимо – проживання найбільш красивим, творчим і продуктивним способом. Наші зустрічі присвячені різним психологічним темам і на кожній з них у вас буде можливість почути цікавий і корисний матеріал від досвідчених практиків психотерапії й гештальт-терапії з багаторічним досвідом, задати їм питання і отримати свої відповіді, а також протягом вечора ділитися враженнями між учасниками зустрічі, невимушено спілкуватися між собою та з ведучими за келихом доброго вина в богемній атмосфері галереї Моді.

Зустрічі відбуваються кожну другу неділю 18:00-21:00 в богемному місці й оточенні картин – в MODI Art&Wine Gallery (адреса: м.Київ, вул. Мала Житомирська 17 – www.facebook.com/modigallery). Тел. для довідок: 380 66 355 1847.

В галереї Моді – завжди світло!

Любите вино, мистецтво й світло – значить ви у Моді)

Метки:

Київ, MODI Art and Wine Gallery
Билеты от 300 грн!
Купить билет на Зустріч Психо-клубу «Моді». Імпресіонізм
Афиша Київ, MODI Art and Wine Gallery 2020. Купить билеты в Київ со скидкой онлайн. Концерты в Київ