Зустріч Психо-клубу «Моді»: «Короткий метр наших почуттів»

Київ, MODI Art and Wine Gallery
Билеты от 400 грн!
Купить билет на Зустріч Психо-клубу «Моді»: «Короткий метр наших почуттів» - 15.12.2022 19:00

Зустріч Психо-клубу «Моді»: «Короткий метр наших почуттів»

У Психо-клубі «Моді» ми продовжуємо вражатися дивовижним поєднанням психології та мистецтва. Найбільш виразно воно проявляється в дружбі психоаналізу і кінематографу – тому ми запускаємо цикл зустрічей «Психоаналіз та кіно», адже зараз ми не уявляємо собі існування одного без іншого: на сеансі у психоаналітика ми обговорюємо фільм, який викликав у нас дотичні емоції, а на кіноекрані ми спостерігаємо сцени з психотерапевтичних сесій.

Історичний шлях психоаналізу та кіно почався також одночасно – у 1895. Тоді Зигмунд Фрейд вперше виклав свої дослідження в науковій праці «Вивчення істерії», що стало народженням психоаналізу, і в тому ж році брати Люм’єр винайшли кінопроектор, – і так народився кінематограф. Ці події започаткували нову парадигму осмислення, проживання та трансформації внутрішнього світу суб’єкта. Для психоаналізу важливо не стільки те, що говорить автор твору, як те, що глядач у ньому прочитує. Він сам стає в якомусь сенсі автором, коли сприймає, проживає й інтерпретує історію з фільму.

Тож разом з ведучою психоаналітиком Галиною Комаренко пропонуємо поринути у магію кіно, та з допомогою психоаналітичних технік торкнутися глибин своєї душі. Ми будемо дивитися короткометражні фільми – аналізувати й обговорювати їх героїв й теми, грати у психологічні ігри, торкатися актуальних для всіх українців зараз проблем та знаходити разом ресурс для їх проживання та вирішення. Кожен зможе спробувати відчути себе режисером у своєму внутрішньому світі, взаємодіяти з іншими учасниками дійства та, як наслідок, стати автором свого життєвого сценарію.

Як завжди, буде тепло, затишно, магічно й творчо. Чекаємо на вас!

Вартість участі – 400 грн по передплаті (з них 200 грн – депозит на вино й закуску).

Зустрічі циклу «Психоаналіз та кіно» відбуваються щочетверга 19:00-21:30 в богемному місці й оточенні картин – в MODI Art&Wine Gallery (адреса: м.Київ, вул. Мала Житомирська 17 – www.facebook.com/modigallery. Тел. для довідок: 380 66 355 1847).

В галереї Моді – завжди світло! Любите вино, мистецтво й світло – значить ви у Моді)

Метки:

Київ, MODI Art and Wine Gallery
Билеты от 400 грн!
Купить билет на Зустріч Психо-клубу «Моді»: «Короткий метр наших почуттів»
Афиша Київ, MODI Art and Wine Gallery 2020. Купить билеты в Київ со скидкой онлайн. Концерты в Київ