Арт-лекція: «Фламандські прислів'я Пітера Брейгеля»

Київ, MODI Art and Wine Gallery
Билеты от 200 грн!
Купить билет на Арт-лекція: «Фламандські прислів'я Пітера Брейгеля» - 15.01.2023 18:00

Арт-лекція: “Фламандські прислів'я Пітера Брейгеля”

Запрошуємо вас на мультимедійну арт-лекцію “Фламандські прислів'я Пітера Брейгеля”.

Ви дізнаєтесь про фламандського художника, який в 16-му столітті кинув виклик традиційному живопису, сюжетами якого були парадні портрети і життя знаті. Наслідуючи манері малювання Ієроніма Босха, Пітер Брейгель став художником антигламура і його за життя прозвали Брейгель-мужицький. Ми детально розберемо картину “Фламандські прислів'я” – це гігантський комікс, в якому зашифровано понад сто народних прислів'їв, приказок, афоризмів та ідіом. Обговоримо, які з прислів'їв і афоризмів дожили до наших днів, а які трансформувалися. Побачимо, що простий народ не такий примітивний, як може здатися на перший погляд і що народна мова часто буває влучною та іронічною. Насичена інформація супроводжуватиметься показом образів на великому екрані.

Лектор – Сергій Доценко, кандидат фіз-мат наук, доцент в галузі прикладної математики та інформатики. Подорожі та мистецтво є його захопленням протягом багатьох років, веде лекції нестандартно – бачить і тлумачить арт так, як суто творчі люди не здатні.

Вартість участі в лекції за передплатою 200 грн (що включають 150 грн барний депозит, тобто вино й закуска на цю суму).

Арт-лекції відбуваються кожну другу неділю 18:00-19:30 в богемному місці MODI Art&Wine Gallery (адреса: м.Київ, вул. Мала Житомирська 17 – www.facebook.com/modigallery). Тел. для довідок: 380 66 355 1847.

В галереї Моді світло є завжди! Любите вино, мистецтво й світло – значить ви у Моді)

Метки:

Київ, MODI Art and Wine Gallery
Билеты от 200 грн!
Купить билет на Арт-лекція: «Фламандські прислів'я Пітера Брейгеля»
Афиша Київ, MODI Art and Wine Gallery 2020. Купить билеты в Київ со скидкой онлайн. Концерты в Київ