Арт-лекція: Грузинське мистецтво від Піросмані до Церетелі

Київ, MODI Art and Wine Gallery
Билеты от 250 грн!
Купить билет на Арт-лекція: Грузинське мистецтво від Піросмані до Церетелі - 22.01.2023 18:00

Арт-лекція: Грузинське мистецтво від Піросмані до Церетелі

Галерея Моді запрошує на арт-лекцію, де поціновувачі мистецтва ознайомляться зі зразками грузинського живопису та скульптури, які відобразили характер грузинського народу – екстраординарність, що грунтується на його багатотисячній історії, глибинність, а також так добре нам відомі гостинність, доброзичливість, почуття гумору та самоіронію, настрій на позитив навіть у важких життєвих обставинах, побачите дивовижні краєвиди цієї чудової країни й оригінальність грузинської кухні. Припускаємо, український глядач знає лише про художника-примітивіста Піросмані й путінського холуя Церетелі, але ж в Грузії є багато видатних митців – з творчістю багатьох з них ми вас і познайомимо.

Також на зустрічі згадаємо про великого друга України – актора й співака Вахтанга Кікабідзе, який нажаль минулого тижня пішов з життя.

Лектор – Сергій Доценко, кандидат фіз-мат. наук, доцент в галузі прикладної математики та інформатики. Веде лекції нестандартно – бачить і тлумачить арт так, як суто творчі люди не здатні. Лекції проводить інтерактивно, задає цікаві питання аудиторії.

Після лекції відбувається обговорення, де учасники події можуть задати питання, висловити свою думку та поділитись враженнями з аудиторією.

Вартість участі в лекції за передплатою 250 грн (з них 150 грн барний депозит – тобто, вино й закуска на цю суму).

Арт- й мультимедійні лекції відбуваються щонеділі о 18:00 в богемному місці MODI Art&Wine Gallery (адреса: м.Київ, вул. Мала Житомирська 17 – www.facebook.com/modigallery). Тел. для довідок: 380 66 355 1847.

В галереї Моді світло є завжди! Любите вино, мистецтво й світло – значить ви у Моді)

Метки:

Київ, MODI Art and Wine Gallery
Билеты от 250 грн!
Купить билет на Арт-лекція: Грузинське мистецтво від Піросмані до Церетелі
Афиша Київ, MODI Art and Wine Gallery 2020. Купить билеты в Київ со скидкой онлайн. Концерты в Київ