Арт-лекція: «Дивне мистецтво Скандинавії»

Київ, MODI Art and Wine Gallery
Билеты от 250 грн!
Купить билет на Арт-лекція: «Дивне мистецтво Скандинавії» - 05.02.2023 18:00

Арт-лекція: “Дивне мистецтво Скандинавії”

Скандинавські країни знаходяться трохи осторонь второваних туристичних стежок, а художні музеї Стокгольма, Осло та Копенгагена не такі відомі, як Лувр чи Прадо. Але витвори мистецтва Скандинавії мають своє неповторне, іноді дивне та незвичне, а іноді навіть шокуюче обличчя. Ви побачите міські парки – величезні музеї під відкритим небом, де природа та мистецтво утворюють неподільне ціле, зокрема, парк Вігеланда, скульптури якого розповідають про цикл людського життя від народження до смерті; побачите художню галерею пивоварні Карлсберг, колекція якої конкурує з провідними музеями світу, дізнаєтесь історію ляльок мумій троллів і навчитеся розрізняти фінських, норвезьких та датських троллів. Наприкінці ви почуєте про дивовижну карликову державу у державі – республіку хіпі Крістіанію, яка знаходиться в Копенгагені та побачите, як її мешканці зробили своє життя яскравим в буквальному сенсі.

Приходьте, буде пізнавально!

Лектор – Сергій Доценко, кандидат фіз-мат. наук, доцент в галузі прикладної математики та інформатики. Мистецтво є захопленням лектора протягом десятиліттть. Веде лекції нестандартно – бачить і тлумачить арт так, як суто творчі люди не здатні. Лекції проводить інтерактивно, задає цікаві питання аудиторії. Після лекції відбувається коротке обговорення, де учасники події можуть задати питання, висловити свою думку та поділитись враженнями з аудиторією.

Вартість участі в лекції за передплатою 250 грн (включають 150 грн барний депозит, тобто вино й закуска на цю суму).

Арт- й мультимедійні лекції відбуваються щонеділі о 18:00 в богемному місці MODI Art&Wine Gallery (адреса: м.Київ, вул. Мала Житомирська 17 – www.facebook.com/modigallery). Тел. для довідок: 380 66 355 1847.

В галереї Моді світло є завжди! Любите вино, мистецтво й світло – значить ви у Моді)

Метки:

Київ, MODI Art and Wine Gallery
Билеты от 250 грн!
Купить билет на Арт-лекція: «Дивне мистецтво Скандинавії»
Афиша Київ, MODI Art and Wine Gallery 2020. Купить билеты в Київ со скидкой онлайн. Концерты в Київ