Концерт «Заради майбутнього»

Хмельницький, Хмельницька обласна філармонія
Билеты от 150 грн!
Купить билет на Концерт «Заради майбутнього» - 01.03.2023 18:00

“ЗАРАДИ МАЙБУТНОГО”: ЗАПРОШУЄМО НА КОНЦЕРТ КЛАСИЧНОЇ МУЗИКИ ЗА УЧАСТЮ МОЛОДИХ УКРАЇНСЬКИХ ТАЛАНТІВ

Розпочинаємо весну з класичною музикою! У перший день березня запрошуємо на концерт класичної музики із промовистою назвою “Заради майбутнього”. Це особлива подія, адже відбудеться вона в рамках всеукраїнського проєкту, ініційованого благодійним фондом Марії Дідковської «Відкрита музика міста», який має на меті підтримати класичну, академічну музику в Україні та молодь, яка її презентує.

Це третій концерт проєкту “Заради майбутнього”, і відбудеться він за участю камерного оркестру Хмельницької обласної філармонії під орудою відомого київського диригента, а також музичного керівника та співініціатора проєкту Андрія Савчука.

Солістами цього вечора будуть студенти-музиканти з Києва та Одеси: Анастасія Яковчук (віолончель), Андрій Коляда (скрипка), Василь Бабухівський (кларнет) та Дар'я Кривушина (фортепіано).

У програмі вечора – твори знаних композиторів-класиків Дмитра Бортнянського, Йозефа Гайдна, Вольфганга Амадея Моцарта та Йогана Мольтера.

Запрошуємо усіх 1 березня о 18.00 зробити свій внесок у цей важливий для майбутнього наших молодих талантів проєкт та, водночас, отримати насолоду від прекрасної камерної атмосфери концерту.


Хмельницький, Хмельницька обласна філармонія
Билеты от 150 грн!
Купить билет на Концерт «Заради майбутнього»
Афиша Хмельницький, Хмельницька обласна філармонія 2020. Купить билеты в Хмельницький со скидкой онлайн. Концерты в Хмельницький