Арт-лекція. Мауріц Ешер: «Малювати – значить обманювати»

Київ, MODI Art and Wine Gallery
Билеты от 250 грн!
Купить билет на Арт-лекція. Мауріц Ешер: «Малювати – значить обманювати» - 19.02.2023 18:00

Арт-лекція. Моріц Ешер: “Малювати – значить обманювати”

З мультимедійної арт-лекції Ви дізнаєтесь про дивовижного голландського художника Моріца Ешера (1898-1972), ще за життя названого “майстром оптичних ілюзій”. Він обрав своїм життєвим кредо фразу “Малювати – значить обманювати”, але Ви зрозумієте, що за створеними ним ілюзіями стоять математичі розрахунки.

Ви дізнаєтеся, як ефект ажурності використовується у скульптурі та архітектурі. Далі Ви побачите роботи його послідовників, які розвинули його ідеї та, будучи озброєними комп'ютерною графікою, створили такі напрями у сучасному живописі, як “Магічний реалізм” та “Околомки”. Ви побачите багато картин, які ніколи не бачили раніше, і які вразять вашу уяву. Приходьте, буде пізнавально!

Лектор – Сергій Доценко, кандидат фіз-мат. наук, доцент в галузі прикладної математики та інформатики. Мистецтво є захопленням лектора протягом десятиліттть. Веде лекції нестандартно – бачить і тлумачить арт так, як суто творчі люди не здатні. Лекції проводить інтерактивно, задає цікаві питання аудиторії. Після лекції відбувається коротке обговорення, де учасники події можуть задати питанння, висловити свою думку та поділитись враженнями з аудиторією.

Вартість участі в лекції за передплатою 250 грн (включають 150 грн барний депозит, тобто вино й закуска на цю суму).

Арт- й мультимедійні лекції відбуваються щонеділі о 18:00 в богемному місці MODI Art&Wine Gallery (адреса: м.Київ, вул. Мала Житомирська 17 – www.facebook.com/modigallery). Тел. для довідок: 380 66 355 1847.

В галереї Моді завжди світло! Любите вино, мистецтво й світло – значить ви у Моді)

Метки:

Київ, MODI Art and Wine Gallery
Билеты от 250 грн!
Купить билет на Арт-лекція. Мауріц Ешер: «Малювати – значить обманювати»
Афиша Київ, MODI Art and Wine Gallery 2020. Купить билеты в Київ со скидкой онлайн. Концерты в Київ