Прем'єра. Вистава «Примадонни» (Мукачівський драматичний театр)

Мукачево, Мукачівський драматичний театр
Билеты от 100 грн!
Купить билет на Прем'єра. Вистава «Примадонни» (Мукачівський драматичний театр) - 19.02.2023 17:00

ПРИМАДОННИ – запальна комедія із переодяганнями та танцями за п’єсою «Провідні акторки» («Leading Ladies») Кена Людвіга – видатного сучасного драматурга та кращого бродвейського комедіографа останнього десятиліття.
У веселій комедії «Примадонни» двом англійським шекспірівським акторам, Лео та Джеку, настільки не пощастило, що вони змушені виконувати сцени з Шекспіра на трасі Муз Лодж, в країні амішів у Пенсільванії.
Але потім – яке щастя! Вони впізнають, що старенька Флоренс із сусіднього Йорка збирається померти й готова залишити свій статок двом давно втраченим англійським племінникам, яких вона ніколи не бачила. Для Джека та Лео це, здавалось би, миттєва та проста робота – перетворитися на племінників Макса та Стіва, та забрати гроші. Але починаються ускладнення…
Невдахи акторського цеху Лео і Джек наважуючись на серйозну авантюру, навіть не уявляють, у що все це зрештою виллється!
Спочатку виявилось, що шукала старенька не племінників, а племінниць… І молоді люди змушені переодягнутись у жіночу сукню!
Але Лео і Джек й не гадали, що закохаються у двох жінок і тим самим поставлять під загрозу всю аферу. Кохання чи гроші – складний вибір, особливо, коли тобі потрібно Грати!
Режисер-постановник – Юрій Крилівець

Метки:

Мукачево, Мукачівський драматичний театр
Билеты от 100 грн!
Купить билет на Прем'єра. Вистава «Примадонни» (Мукачівський драматичний театр)
Афиша Мукачево, Мукачівський драматичний театр 2020. Купить билеты в Мукачево со скидкой онлайн. Концерты в Мукачево