Чорний Квадрат «Пікнік стурбованих»

Київ, Палац культури «Дарниця»
Билеты от 200 грн!
Купить билет на Чорний Квадрат «Пікнік стурбованих» - 17.03.2023 18:30

Вибухова комедія із ароматом шашлику! У головній ролі – Ірина Гатун.
Сонячними літними вихідними «витриманий» герой-романтик Сергій вирішив влаштувати пікнік, щоб красиво і урочисто зробити пропозицію дамі свого серця Люсі. Не забув прихопити і двох друзів: Михайла та Славу, розраховуючи на їхню допомогу та підтримку. Але несподівано між Люсею та майбутніми «свідками» пробігла чорна кішка. І замість підтримки Сергій отримав козні від найкращих друзів, що намагаються не допустити цього весілля.
Отож стурбовані на цьому пікніку всі. Сергій, який вирішує, що важливіше: кохання до Люсі чи двадцятирічна дружба. Люся: чи не перегнула вона, випробовуючи Сергія на «міцність»? Міша та Слава: правильніше підтримати друга у важку годину… тобто, в найщасливіший день його життя чи не дати зробити помилку? І Ірочка, сусідка Слави, яка замість веселого барбекю-паті опинилася в середині Санта-Барбари…

Улюблені герої вистави «А-ля кобеля, або Все, що рухається» повернулися. Однак, ці вистави пов'язані між собою тільки загальними героями. А історія, місце дії та пропоновані обставини – різні. Отже, можна і потрібно сміливо йти на будь-яку з цих вистав. Для отримання задоволення послідовність перегляду значення не має.
Ну і великий плюс вистави – несподіваний перехід від комедії до зворушливої драми. Тут можна і посміятися до сліз, і заплакати посміхаючись.
Дивіться і насолоджуйтесь.
У ролях: Ірина Гатун, Сергій Федорчук, Вячеслав Ніконоров, Ксенія Ніколенко, Михайло Співаковський.

Метки:

Київ, Палац культури «Дарниця»
Билеты от 200 грн!
Купить билет на Чорний Квадрат «Пікнік стурбованих»
Афиша Київ, Палац культури «Дарниця» 2020. Купить билеты в Київ со скидкой онлайн. Концерты в Київ