PTASHKIN. Перший концерт після фронту. Благодійний концерт на підтримку ЗСУ

Київ, Культурний центр «Арт-Братислава»
Билеты от 200 грн!
Купить билет на PTASHKIN. Перший концерт після фронту. Благодійний концерт на підтримку ЗСУ - 17.03.2023 18:30

Благодійний концерт на підтримку ЗСУ
Програма спрямована на підняття бойового духу воїнів ЗСУ, а також пропаганди нашої перемоги на благодійних, концертних майданчиках. Яка може виконуватися як на великих сценах благодійних організацій, так і пристосована до локальних виїздів, або туру по військових шпиталях, частинах і польових умов, навіть у зоні бойових дій. Ідейно ми дуже хочемо підтримати наших бійців, не дати їм занепасти духом та неодмінно вірити у нашу перемогу. Нам дуже добре відомо що переживають наші захисники, тому що ми самі воювали на сході, на нулі у Бахмутському напрямі. Після крайнього, стрілкового бою з окупантами у наших окопах, під час відбиття штурму, ми отримали поранення і були евакуйовані до шпиталів та проходили лікування. Ми досі військовослужбовці бойової частини, але на даний момент, через травми отримані під час боїв, ми вже не дуже спроможні до бойових дій. Через що ми хочемо працювати на перемогу нашої країни, але вже у тому напрямку, де ми є професіоналами. Вважаємо, що на даному етапі, тут можемо бути кориснішими ніж в окопах.

Про нас:
До війни ми працювали у шоу бізнесі і були успішними в цьому. На базі нашої студії та у співпраці з партнерами, наша команда займалась просуванням артистів, співпрацювала з телебаченням у виробництві розважальних шоу, проводила концертні заходи, випускала пісні, знімала кліпи, та створювала контент проукраїнської направленості.
24-го лютого, співвласники творчої студії – Зенков Іоанн, та Панчишин Михайло залишили справи та пішли до лав ЗСУ.

Михайло Панчишин (артист PTASHKIN, переможець телешоу «Х-ФАКТОР»)
Артист, співак, автор пісень та музики, продюсер творчої студії. Переможець 8-го сезону Х-ФАКТОР у 2018 році (телевізійного талант-шоу для співаків), після чого продовжив кар'єру артиста під псевдонімом PTASHKIN.

Метки:

Київ, Культурний центр «Арт-Братислава»
Билеты от 200 грн!
Купить билет на PTASHKIN. Перший концерт після фронту. Благодійний концерт на підтримку ЗСУ
Афиша Київ, Культурний центр «Арт-Братислава» 2020. Купить билеты в Київ со скидкой онлайн. Концерты в Київ