Grand Stand Up

Київ, Підвал Культури
Билеты от 200 грн!
Купить билет на Grand Stand Up - 16.03.2023 19:00

ВЕЛИКИЙ СТЕНДАП КОНЦЕРТ ВІД ГАЛЬОРКА КАМЕДІ!

Досвідчені коміки, які точно знають як вас розсмішити, вже в цей четвер створять веселу атмосферу та надовго зарядять енергією позитиву.

Для вас виступатимуть:

Сергій Чирков. Резидент Підпільного Стендап Клубу, сценарист і ведучий “Телебачення Торонто”, учасник шоу “Чоловічий ебаут” і просто професіонал, якому можна довірити свій вечір.

Джейхун Сафаров. Азербайджанець з Донецької області, який підкорює столицю постійними виступами на вечірках Підпільного Стендап Клубу і UA Stand Up Agency. Цього разу він точно підкорить ваше серденько.

Діма Павловський. Засновник Гальорка Камеді, хлопець з Херсона, жартів та історій в нього більше, ніж кавунів на баржі і він охоче поділиться ними з вами.

Марк Свиридюк. Ви точно його знаєте, якщо хоч раз були у Бочка Пабі або на каналі Бродячого Стендапу! Якщо ще ні, то це буде чудовим приводом познайомитись.

Паша Пінчук. Смішнючий хлопець з Дніпра, його флегматична подача яскраво контрастує з гучним сміхом після його жартів. Цей комік розколює навіть найміцніші горішки.

Ведучим вечора буде Льоша Юхименко – майстер своєї справи. Хороший ведучий, як хороший алкоголь, від нього не буде боліти голова і це точно про Льошу.

Чекаємо на вас 16 березня у Підвалі Культури! Квитки за посиланням в описі профілю.

Метки:

Київ, Підвал Культури
Билеты от 200 грн!
Купить билет на Grand Stand Up
Афиша Київ, Підвал Культури 2020. Купить билеты в Київ со скидкой онлайн. Концерты в Київ