ТАЄМНИЦІ АНДАЛУСІЇ Тематична концертна програма

Київ, МКЦ ім. І. Козловського
Билеты от 200 грн!
Купить билет на ТАЄМНИЦІ АНДАЛУСІЇ Тематична концертна програма - 17.03.2023 18:00

ТАЄМНИЦІ АНДАЛУСІЇ

Тематична концертна програма

Арабська красуня з циганською кров’ю – так назвав Андалусію один з відомих поетів – запрошує поринутиу захоплюючу подорож краєм, який незмінно вабить блакитними хвилями лагідного лазурного узбережжя, де під бадьоре постукування кастаньєт і чаруючі мелодії гітари як п’янка сангрія розтікаються по всьому тілу танцювальні ритми.

На нову зустріч, цього разу з прекрасноюАндалусією, Вас запрошують запальні танцюристки Українсько-іспанського центру «Школа фламенко»!

Тож відправимось разом у мавританську атмосферу її «душі» Гранади, сивої Севільї, мальовничої Малаги, де як найвищий жест гостинності, прибережений господарями насамкінець, на Вас чекатиме вражаюча увагу корида!

Тореадори і матадори, сієста і фієста, тамбурин і мандоліна – крок за кроком для Вас розкриватиметься Андалусія – іноді замріяна у смуток, але знайома нам експресивними мелодіями та завзятою веселістю.

АРТ-ТЕРАПІЯ триває!

Спільний мистецький проєкт МКЦ ім. І. Козловського, Українсько-іспанського центру «Школа фламенко» й Академії мистецтв імені С.С. Прокоф’єва Таврійського національного університету імені В.І. Вернадського (м. Київ) за участю Михайла Воробйова, Вікторії Матейко, Марії Тібірькової та Єрофея Бондаренка.

Тривалість: 70 хв.

У залі театру – вільна посадка, тому Ви можете обрати найзручніше для Вас місце.


Шановні глядачі, МКЦ ім. І. Козловського має свою особливість: сцена та глядацький зал – це єдиний простір, тому вхід до залу після 3-го дзвінка не можливий.

Метки:

Київ, МКЦ ім. І. Козловського
Билеты от 200 грн!
Купить билет на ТАЄМНИЦІ АНДАЛУСІЇ Тематична концертна програма
Афиша Київ, МКЦ ім. І. Козловського 2020. Купить билеты в Київ со скидкой онлайн. Концерты в Київ