MuriK. «50 грам життя» в акустиці

Київ, Music Pub Pepper's Club
Билеты от 300 грн!
Купить билет на MuriK. «50 грам життя» в акустиці - 26.03.2023 18:00

MuriK запрошує друзів та прихильників на «50 грам життя» в акустиці

26 березня 18:00
Pepper’s club
13-го лютого 2022 року в столичному «Pepper's club» відбувся ювілейний концерт «50 грам життя» присвячений 50 річчю вокаліста легендарного українського рок-гурту «GREEN GREY»; Дмитра Муравицького, відомого як «MuRiK» із «GREEN GREY». Тоді в заході взяли участь: сайд-проект Муріка – гурт «MRK» разом с яким виступили його друзі та колеги MIROVA VIKA, ALLOISE, MARIA, гурт «МARAKESH» та інші. Кульмінацією вечора став виступ безпосередньо самих «GREEN GREY».
Незабаром планувався реліз альбому «MRK» з тією ж назвою – «50 грам життя» який не відбувся у зв'язку з розпочатою рф повномасштабною агресією проти нашої країни. І ось деякий час назад Дмитро разом зі своїм давнім другом, незмінним учасником «MRK», до речі екс-басгитаристом «GREEN GREY» Петром Цимбалом (PETER) поновили роботу над альбом, і доки триває студійна робота вирішили почати зі створення акустичної програми, яка складається з пісень до нього. Саме ці композиції ви почуєте 26 березня, знов таки в «Pepper's club» в акустичному вигляді.
Презентація відбудеться в рамках «Творчих вечорів на Перемогу». Це «двіж», засновником якого і основною «бойовою одиницею» є ще один давній друг Муріка Сергій Бакшеєв.
Творчі вечори були організовані лікарською спільнотою для допомоги військовим лікарям, які знаходяться у лавах ЗСУ.
Формат «Творчих вечорів #наПеремогу» передбачає спілкування з артистом, запитання щодо його творчості та життя. На творчих вечорах завжди є аукціон речей від артиста та його колег та друзів.
Гроші з аукціону йдуть на підтримку конкретного батальйону, людини, потреби.
У минулому 2022 році цей формат підтримали актор Дмитро Оськін, актриса Анна Яновицька, співак Евген Літвинкович, джаз гурт Shak Band, поет і військовий медик Володимир Воліков та інші.
Були зібрані кошти на паховий турнікет, забезпечені повноцінні дев’ять комплектів зимової форми, збирали кошти на автівки евакуації для батальйону АЗОВ.
Цей творчий вечір присвячується збору коштів на автівку для бійців розвідки 30ї бригади ВСУ, де служить друг Дмитра Муравицького, якого звуть Сергій.
Отже! 26 березня,«Pepper's club», MRK «50 грам життя» в акустиці!

Метки:

Київ, Music Pub Pepper's Club
Билеты от 300 грн!
Купить билет на MuriK. «50 грам життя» в акустиці
Афиша Київ, Music Pub Pepper's Club 2020. Купить билеты в Київ со скидкой онлайн. Концерты в Київ