Музика незламних в Харкові

Харків, PROBKA resto&music hall
Билеты от 200 грн!
Купить билет на Музика незламних в Харкові - 26.03.2023 18:00

Вас вітає багатогранний та неповторний Електро Фолк Гурт «КОЛО ДІЙ»!

Історія гурту бере свій початок з славетного козацького краю, міста Запоріжжя, де у 1996 році зібрався першій склад гурту.

Гурт створює та виконує авторські твори, сучасні версії народних пісень та інструментальних композицій, обробки світових відомих хітів з народними інструментами такими, як бандура, сопілки, дримба, скрипка та інш.

Творчість гурту –це переплетіння народного з сучасним. Колектив експериментує з латиною та джазом, роком та блюзом, але використовуючи народні інструменти, наділяє свою музику вираженими українськими рисами.

Дотепний гумор і душевна лірика виключно живого виконання запальних та повільних музичних композицій закохує в колектив «КОЛО ДІЙ» з першої зустрічі з творчістю.

Як на великих сценах так і на камерних квартирниках колектив «КОЛО ДІЙ» залишається бути самобутнім та завжди щирим перед своїми слухачами, виступає виключно наживо без фонограми радуючи слухачів живим яскравим звуком українських народних інструментів: бандури, скрипки, сопілок та сучасних ритмів популяризуючи українську музичну культури в Україні так в Світі!

Заходь в наше КОЛО та ДІЙ разом з гуртом «КОЛО ДІЙ»

Метки:

Харків, PROBKA resto&music hall
Билеты от 200 грн!
Купить билет на Музика незламних в Харкові
Афиша Харків, PROBKA resto&music hall 2020. Купить билеты в Харків со скидкой онлайн. Концерты в Харків