Тренінг-інтенсив «Підводний човен»

Київ, ExitGames
Билеты от 1200 грн!
Купить билет на Тренінг-інтенсив «Підводний човен» - 02.04.2023 12:00

Тренінг про те, як знайти й помножити віру в себе.

«Підводний човен» – це не лекція, не семінар і не набір філософських відповідей.

«Підводний човен» – це тренінг у форматі психологічної гри, де вам самостійно належить знайти відповіді на свої питання, познайомитися з собою справжнім і зрозуміти, на що ви здатні! Це буде не легко, але ви впораєтеся!

Як це буде?

  • Спершу, тобі треба знайти свої старі й неробочі алгоритми поведінки. Для цього ми створимо ігрову ситуацію, в якій ти побачиш свої звичні дії зі сторони. Потім, спільно з тренером, буде розбір стратегій та мотивів кожного учасника. Тут все залежить від твоєї готовності та бажання включатися в процес. Чим більше твоя включеність в розбір – тим глибше зворотний зв’язок від тренера та інших учасників. Після першого ігрового епізоду та його аналізу ти зрозумієш де на шляху до мети лежать твої особисті граблі. Далі — практика.
  • Другий ігровий епізод — це гра по-новому. Це твоя можливість у безпечному середовищі зрозуміти для себе наскільки тобі комфортно діяти інакше та який результат ти отримуєш у результаті. У реальному житті на це можуть піти роки, в грі – декілька годин, а на фініші знову розбір під керівництвом ведучого гри.
  • Третій етап — присвячений ресурсу і тому, щоб після тренінгу ти пішов у наповненому стані. Усвідомлення, що робити по-іншому енергія діяти = результат, який ти хочеш.

Тут немає теорії. Мета цього тренінгу допомогти збудувати тобі свою особисту систему координат, виходячи з твоїх цінностей та бажань. Знайти для себе виграшні стратегії й відмовитися від безрезультативних. Тебе чекає багато практики та багато зворотного зв'язку – від тренера, від учасників, від тебе самого та для тебе ж.

У чому складність?

У необхідності пройти по грані свого досвіду, світогляду, усвідомити свої переконання, що заважають жити на повну!
Тут немає правильних відповідей, кожна відповідь дається насилу, розкриваючи твій світогляд, оголяючи твої принципи й звички!
Тобі належить зробити серію важких життєвих виборів, замислитися про Сенс і усвідомити цінність кожної миті твого Життя!
За короткий проміжок часу ти проживеш ціле життя — отримаєш цінний і важливий досвід, а також зворотний зв’язок від інших учасників.
У якийсь момент ти зрозумієш, що грань між грою та реальністю стерта, емоції розжаряться до межі й ти побачиш на що здатний по-справжньому!

Що ще допомагає пропрацювати гра?

  • Твою віру в себе
  • Сумніви відбирають віру та заважають діяти. Це вони заганяють тебе у замкнуте коло “не можу нічого зробити, тому що сумніваюся в собі=сумніваюся в собі, тому що не можу нічого зробити”. У грі не буде часу для сумнівів, ти здивуєшся тому на що здатний, коли перестанеш ставити собі питання чи “зможу я”?
  • Баланс “віддавати-отримувати”
  • Будь-які міцні та довгі стосунки будуються на балансі між “віддавати” й “отримувати”. Ти звик віддавати, але не вмієш просити? Або навпаки — твоя недовіра заважає бути щедрою? Що переважає у твоєму житті та як вирівняти чаші терезів у гармонії з твоїми цінностями та бажаннями?
  • Скільки тебе у твоєму житті
  • Наскільки твої стратегії та вибори належать тобі? Які з них чужі та нав'язані оточенням, близькими людьми, соціумом? Як відокремити чужі “потрібно” від своїх “хочу”? Як перестати бути “зручним” і “славним хлопцем” та обирати свої пріоритети?
  • Твої точки опори
  • Будь-яку стратегію ти обираєш не просто так. За нею стоять свої страхи, досвід, звички, переконання, мотиви й бажання — твої точки опори. Частина з них дійсно виправдані й цінні, а частина – це багаж з минулого, який не пускає вперед, заважає розвиватися й щось міняти в житті. Важливо регулярно проводити “внутрішню ревізію” і прощатися з тими точками опори, які тобі шкодять.
  • Твої стосунки з відповідальністю
  • Уміння брати на себе відповідальність – це не просто красиві слова, в цій навичці величезна сила! Він може кардинально змінити своє життя. Як його прокачати? Треба об'єктивно оцінити себе зараз і відчути цю навичку на практиці. Ніяка теорія не навчить брати на себе відповідальність – тільки досвід. І в грі його буде багато.
  • Як тебе бачать інші
  • Те, як ми сприймаємо себе та як нас бачать навколишні, часто не збігається й це нормально. Проблеми починаються, коли ми заперечуємо той факт, що люди можуть бачити нас інакше. І даремно – тут прихований величезний ресурс. Якщо тобі вистачає сміливості чути чесний зворотний зв'язок, ти глибше впізнаєш себе та підсвітиш свої “сліпі зони” для зростання. Гра дасть тобі цей ресурс.

Хто проводить тренінг:

Павло Коробчанський
Практичний психолог

  • Засновник та керівник тренінгової компанії «Камертон»
  • Проводить психологічні тренінги 18 років
  • Автор та ведучій 12 унікальних тренінгових програм (ключові теми: усвідомленість, ефективність, успіх, мотивація, позитивне мислення, щасливі стосунки)
  • Бізнес-тренер серед клієнтів компанії: компанія «МХП», «Київстар», «ТАС», телеканал СТБ, «Ансвер», «Сігма», холдинг «Аgricom Group», «Промдекс-Україна», «Grohe», банк ПУМБ, OTP банк.
  • 18 років на ринку, більше 900 проведених тренінгів, більше 18 000 вдячних клієнтів.

Місце проведення:
Київ, м. Шулявська, вул. Вадима Гетьмана, 1А.
Вхід під вивіскою “Акордбанк”, 2-й поверх.
Офіс ExitGames

Метки:

Київ, ExitGames
Билеты от 1200 грн!
Купить билет на Тренінг-інтенсив «Підводний човен»
Афиша Київ, ExitGames 2020. Купить билеты в Київ со скидкой онлайн. Концерты в Київ