Виставка в галереї «Лавра». «Не кричи. Ти не в лісі»

Київ, Виставкові зали КМГМ «Лавра»
Билеты от 50 грн!
Купить билет на Виставка в галереї «Лавра». «Не кричи. Ти не в лісі» - 23.03.2023 14:00

«Ліс ніколи не каже вам, що слід робити. Ліс просто дозволяє вам робити все, що ви хочете.,,»
(Джеймс Міллер)

23 березня о 17.00, в білому залі київської галереї Лавра відбудеться відкриття нового проєкту рівненського художника Андрія Аксютова «Не кричи. Ти не в лісі». В експозиції представлені картини, створені в авторській техніці скульптурного живопису, та оригінальні арт-об’єкти.
Головним художнім образом проєкту є ліс – особливе місце сповнене емоціями та настроями. Тут відчуття повного спокою та тиші змінюється на радість споглядання гармонії природи та захоплення від її краси. Витончені філігранні лінії гілок, ніжна пастель світанкових променів змінюється на полум’яний вечірній небосхил та драматизм тіней. Ця живописно-поетична гра кольорів та ліній здатна не тільки наповнити емоційно, а й подарувати повне відчуття гармонії і свободи. Ліс Андрія Аксюти – це простір, де можна існувати без будь-яких обмежень, де можна кричати від радості і сумувати, співати і плакати, замислюватись про буття та філософствувати про вічне. Це простір, де нема обмежень від соціуму, є лише природа і людина, як частина її вічного розвитку.
Андрій Аксюта, художник:
« Вислів, що формує засадини та основи нашої соціальної і культурної поведінки. Вислів, що закладається з самого дитинства, накладаючи обмеження на надемоційні прояви та рефлексії.
Це момент культурного розвитку людини, коли вона розуміє, що не всюди можна показувати та виражати свій емоційний стан. Цей процес можна описати як дозрівання та соціалізацію, що тривають усе наше життя. Ось чому я і створив свій власний ліс. Ліс в якому можна існувати без будь-яких обмежень та волати на всю горлянку не вібруючи власними голосовими зв‘зками чи створювати відчуття спокою та тиші аби зосередитись на собі. Кожен має таку можливість, бо глядач кожен з нас.»

Метки:

Київ, Виставкові зали КМГМ «Лавра»
Билеты от 50 грн!
Купить билет на Виставка в галереї «Лавра». «Не кричи. Ти не в лісі»
Афиша Київ, Виставкові зали КМГМ «Лавра» 2020. Купить билеты в Київ со скидкой онлайн. Концерты в Київ