Майстер-клас: «Великодній віночок»

Київ, MODI Art and Wine Gallery
Билеты от 400 грн!
Купить билет на Майстер-клас: «Великодній віночок» - 02.04.2023 12:00

Майстер-клас: «Великодній віночок»

Запрошуємо на цикл майстер-класи з народної та сучасної творчості. На наших МК ми виготовляємо ляльки-мотанки, великодні віночки та багато іншого. Також, ви познайомитесь з майстринями, душевно поспілкуєтесь в оточенні картин галереї Моді, і звісно, власноруч створите прикрасу до свята чи на подарунок!

По неділях 02.04 та 09.04 з 12:00 ми будемо творити Великодній віночок – це класичний святковий символ єднання (замкнуте коло, вічність) і тепла (Сонце).

Зазвичай віночки розміщують на вхідних чи міжкімнатних дверях, вікні, стінах, меблях. Вінок чи букет з вербою навесні перед Паскою в слов‘янських країнах прикрашають домівки на честь шостої неділі Великого Поста. Багатьма мовами світу цей тиждень перекладається як Пальмова неділя, але в країнах в яких не ростуть пальми, її замінила верба – і називається цей тиждень Вербна неділя.

Наша чарівна майстриня Анна Коваль – майже 7 років у флористиці, вдало та натхненно інтегрує природу в міські квартири і заміські будинки – закохає вас у етнічний декор.

Приходьте в Моді опановувати нову майстерність для душі і розширення своїх можливостей та інтересів. А затишна і творча атмосфера в оточенні картин за келихом вина чи горнятком гарячого шоколаду стане своєрідною медитацією і надихне відчути силу в корінні народних традицій і віднайти спокій.

Вартість участі в майстер-класі «Великодній віночок» – 400 грн за передплатою (в ціну входять всі матеріали й віночок, який ви самі виготовите й заберете з собою).

Любите віночки й творчість – значить, ви у Моді)

Метки:

Київ, MODI Art and Wine Gallery
Билеты от 400 грн!
Купить билет на Майстер-клас: «Великодній віночок»
Афиша Київ, MODI Art and Wine Gallery 2020. Купить билеты в Київ со скидкой онлайн. Концерты в Київ