Українська квітка

Чернівці, Music hall Чернівецької обласної філармонії імені Д.Гнатюка
Билеты от 150 грн!
Купить билет на Українська квітка - 19.04.2023 18:30

“Українська квітка”

«Я всім говорила, що українська музика є дуже гарна, мелодійна і що народ такий співучий. А мені відповідали: “Якщо так, то заграй мені щось, заспівай мені щось” К.Цісик.
До 70-річчя від дня народження відомої американської співачки українського походження Квітки Цісик 19 квітня у MUSIC HALL Чернівецької обласної філармонії ім.Д.Гнатюка відбудеться концерт «УКРАЇНСЬКА КВІТКА», за участі відомих буковинських артистів.

Також, на глядачів чекає цікавий екскурс у життєвий та творчий шлях співачки, який підготувала українська письменниця, літературознавиця, етнографиня, лауреатка літературно-мистецької премії імені Марка Черемшини та літературної премії імені Пауля Целана, кандидатка філологічних наук Іванна Стеф'юк.

У концерті беруть участь:
– Олена Урсуляк
– Павло Дворський
– Святослава Дерда
– Наталія Процюк
– Діана Польова
– Борис Ковріжних
– Наталія Тимофєєва
– Олександр Кульчик
– Тетяна Петришина

Живий звук

Чекаємо на вас!
Кількість місць обмежена

Звертаємо увагу
У випадку повітряної тривоги, глядачі повинні пройти в укриття, яке розташоване у приміщенні філармонії. Відтак кількість місць обмежена.

Метки:

Чернівці, Music hall Чернівецької обласної філармонії імені Д.Гнатюка
Билеты от 150 грн!
Купить билет на Українська квітка
Афиша Чернівці, Music hall Чернівецької обласної філармонії імені Д.Гнатюка 2020. Купить билеты в Чернівці со скидкой онлайн. Концерты в Чернівці