Зустріч Клубу «Республіканець-Light»

Київ, MODI Art and Wine Gallery
Билеты от 200 грн!
Купить билет на Зустріч Клубу «Республіканець-Light» - 06.04.2023 18:30

Зустріч Клубу «Республіканець-Light»

Передмова для частини публіки з афішних платформ:
Клуб «Республіканець-Light» – це відкриті зустрічі людей, що хочуть зробити в своєму житті щось значиме – і не лише для себе любимого, а й для країни. Клуб для тих, хто не просто бере від життя, а й може давати. Хто не спалює себе, а гріє інших.

А тепер по суті:
Клуб «Республіканець» – це зустрічі інтересантів та прихильників політичної теорії Неореспубліканізму: пізнаємо, дискутуємо, вдосконалюємо ідею, яка може стати базовою й рушійною в розвитку українців, України й світу на краще. Заряджаємо інших й розширюємо коло зацікавлених й вмотивованих. Поки все теоретично, але якщо ідея знаходитиме своїх адептів, й до нашої команди прибуватиме, то можна разом вже зайнятися чимось корисним, а після війни, коли з фронту повернуться наші кращі люди – можна буде взятися за серйозну громадянську й політичну діяльність.

В стрічці новин нашої фб-сторінки в першому закріпленому дописі ми викладаємо публікацію «Актуальність Республіканізму (теорія Неореспубліканізму)». Також у вигляді постів ми щотижня доповнюємо Публікацію тезами про Р., які присвячені абстрактним поняттям (цінності, мотивація, порівняння з іншими ідеологіями й т.д.) так і різним практичним галузям життя суспільства (еліти, вибори, міжнародні стосунки й т.д.). Тези викладаються, щоб зацікавлені громадяни он-лайн, а ще краще на наших клубних зустрічах кожну з них могли обговорювати, доповнювати, удосконалювати – в цьому проявляється одна з чеснот Республіканізму – його інклюзивність. Словом, запрошуємо до спільного творення Неореспубліканізму – теорії побудови успішної країни.

Регулярні зустрічі однодумців відбуваються поки щочетверга в 18:30 в MODI Art&Wine Gallery (Галерея Моді – Київ, вул. Мала Житомирська 17, тел. 0663551847). Дебати й просто взаємозбагачуюче спілкування супроводжується келиханням – з античних республіканських часів люди для пошуку істини й партнерів не вигадало нічого кращого за вино ☺.

Вхід до Клубу «Республіканець» – 200 грн депозит за передплатою (сума, яку повністю можна реалізувати на вино й закуску згідно демократичних цін закладу).

Отже, чекаємо однодумців на зустрічах Клубу «Республіканець-Light». Слава Україні!

Метки:

Київ, MODI Art and Wine Gallery
Билеты от 200 грн!
Купить билет на Зустріч Клубу «Республіканець-Light»
Афиша Київ, MODI Art and Wine Gallery 2020. Купить билеты в Київ со скидкой онлайн. Концерты в Київ