Агні Парфене – Ave Maria

Київ, Кірха Святої Катерини
Билеты от 200 грн!
Купить билет на Агні Парфене – Ave Maria - 08.04.2023 15:00

Антологія блискучих композицій класичної та сучасної музики, присвячених Діві Марії, за участю хору, солістів, інструментального ансамблю та органу.
Прославляючи Діву Марію, молитви до неї направляли душі композиторів у різні століття – до Бога, світла, гармонії; та народжувались мелодії, в котрих як в дзеркалі відображались тонкі закони всесвіту, віри та мистецтва.
Образ Діви Марії – приклад материнства, жертовної любові, кротості і смиренності – у всі часи викликав хвилювання та трепет.
В концерті-перформансі у виконанні хору, солістів, його величності органу та видатного тенора сучасності, зірки європейських оперних сцен Юрія GODO прозвучать шедеври: Рікардо Коччанте, Джуліо Каччіні, Франца Шуберта, Й.С. Баха – Ш. Гуно, П'єтро Масканьї, Еніо Морріконе, Цезаря Франка, Луїджі Луцці, Карла Дженкінса, Ко Мацухіто та інших.
У перекладі хору «Хрещатик» українською мовою звучатимуть фрагменти поетичного циклу Райнера Марії Рільке «Життя Діви Марії».
Програма буде особливо цікава любителям та поціновувачам сакральної музики, оскільки виконуватиметься у день свята Благовіщення Пресвятої Богородиці.

Акустична гитара — Роман Гостило.
Скрипка — Марія Семеляк.
Кларнет — Любомир Струць.
Перкусії — Ілля Осипенко.
Концертмейстер — Віктор Бондаренко.
Поезію читають — Денис Калгін та Марія Семеляк.
Хормейстер — Наталія Косінська.
Художній керівник та головний диригент — заслужений артист України Павло Струць.

Метки:

Київ, Кірха Святої Катерини
Билеты от 200 грн!
Купить билет на Агні Парфене – Ave Maria
Афиша Київ, Кірха Святої Катерини 2020. Купить билеты в Київ со скидкой онлайн. Концерты в Київ