Прем'єра! Легенди Нового Орлеану. Як народжувався джаз. Dnipro big band. Сімейний формат

Дніпро, Дніпропетровська філармонія ім. Л. Когана
Билеты от 100 грн!
Купить билет на Прем'єра! Легенди Нового Орлеану. Як народжувався джаз. Dnipro big band. Сімейний формат - 23.04.2023 11:00

Шановні наші глядачі!
Запрошуємо вас у чудову прецікаву подорож у місто, в якому наші маленькі і дорослі глядачі поринуть у захоплюючий світ музики, чарівний світ ДЖАЗУ!
Отже починаємо:Новий Орлеан, місто, яке вже тоді називали Парижем-на-Місісіпі, всім стилем свого життя підтверджував цю назву. Над містом витав дух свободи. Саме тут склалася велика група музикантів, що грали саму різну музику – блюзи, регтайми, марші, популярні в побуті пісні, попурі на теми з оперних увертюр та арій, власні оригінальні п'єси. І ось одного разу з цього різномаїття виникла музика, досі невідома, ні на що не схожа, – музика, яка невдовзі завоювати весь світ.
Музика, назва якої – ДЖАЗ!
Запевняємо: буде яскраво, пізнавально, музично та цікаво і дітям і дорослим, тобто для всієї родини 7 99 !!!
У вас назавжди залишиться любов та інтерес до ДЖАЗУ,а його мелодії даруватимуть вам естетичну насолоду, радість та прекрасний настрій!

Виконавці: DNIPRO BIG BAND
Солісти:
Варвара ХІЖНЯКОВА
Роман СУПРЯГА
Ведуча:Дарина Полякова
Режисер: Михайло КОЛИВАНОВ

Метки:

Дніпро, Дніпропетровська філармонія ім. Л. Когана
Билеты от 100 грн!
Купить билет на Прем'єра! Легенди Нового Орлеану. Як народжувався джаз. Dnipro big band. Сімейний формат
Афиша Дніпро, Дніпропетровська філармонія ім. Л. Когана 2020. Купить билеты в Дніпро со скидкой онлайн. Концерты в Дніпро