Українська пісня. Ukrainian song project

Львів, !FESTrepublic
Билеты от 490 грн!
Купить билет на Українська пісня. Ukrainian song project - 17.06.2023 14:00

Арсен Мірзоян – другий хедлайнер Національного проекту «Українська Пісня/Ukrainian Song Project 2023». Виступи Арсена Мірзояна – це завжди незабутні враження та душевна музика, яка залишиться у серцях слухачів надовго. “Вінні Пух”, “Поцілуй”, “Джеральдіна” та інші хіти лунатимуть на сцені !FESTrepublic.
Презентуємо вам третього хедлайнера – ALEKSEEV. Це один з найталановитіших та визнаних музикантів нашого часу, чия творчість – це диво, що надихає та захоплює кожного, хто чує його пісні. Його голос магічний, а його тексти – своєрідні поезії, що змушують думати та змінюють життя. Його репертуар охоплює безліч різноманітних жанрів: від класики до сучасної музики, та залишає в захваті аудиторію будь-якого віку.
Четвертим хедлайнером стане талановита Злата Огнєвіч! Одна з найвідоміших і найуспішніших українських виконавиць, Злата представляла Україну на “Євробаченні”, здобувши друге місце в 2013 році. Вона також виступала на численних міжнародних фестивалях, де завжди залишала враження своїм неповторним голосом та високим професіоналізмом. Її композиції завжди вражають своєю емоційністю та глибиною.

Метки:

Львів, !FESTrepublic
Билеты от 490 грн!
Купить билет на Українська пісня. Ukrainian song project
Афиша Львів, !FESTrepublic 2020. Купить билеты в Львів со скидкой онлайн. Концерты в Львів