Комедія «Суперстар»

Одеса, Дім Клоунів
Билеты от 180 грн!
Купить билет на Комедія «Суперстар» - 06.08.2023 18:00

Чому варто піти на комедію “Суперстар”?
1. Неймовірно смішно та зворушливо до сліз.
2. Дуже рідкісний, небанальний жанр комедії з яскравими елементами клоунади і звукоемітації.
3. Ви такого ще не бачили і ризикуєте не побачити якщо відмовите собі в цьому задоволенні.

“Суперстар” блискуча комедія! Це синтез пантоміми, клоунади, звукоімітації! Це щось тепле, глибоко приховане в душі і одночасно – яскраве, іскристе усіма барвами веселки! Це шоу, в якому кожен глядач бачить свою картинку у змінних смішних і зворушливих образах головного героя!
Будучи присутнім на спектаклі, потрапляєш у вимір, в якому уявні образи примушують відчувати реальні емоції. Аудіовізуальний перформенс один раз навантажить і вже назавжди залишить вас у відчутті, що світ можна прикрашати своєю власною уявою Унікальність жанру, дозволяє глядачеві зануритися у виставу усіма людськими почуттями. Все дійство трансформується, оживає, і разом з ним трансформується і наш герой. І його блискуча майстерність! Він може захопити, зачарувати, виразити невимовне! Уявити неймовірне!
Але, як мовиться – Краще один раз побачити!
А хто скаже, відвідавши виставу, що це не смішно – нехай першим кине в головного героя тістечко, цукерки, торт (на ваш розсуд)!
Олексій Червоних висококласний комік! Органічний, харизматичний, як кіт! І не випадково в одній зі своїх реприз він з'являється з котом. Але ж немає кота, немає! Це ми, глядачі включили свою фантазію!

Олексій Червоних, учасник Шоу “Україна має талант”!
Переможець Міжнародного фестивалю Клоунів “COMEDIADA”

Метки:

Одеса, Дім Клоунів
Билеты от 180 грн!
Купить билет на Комедія «Суперстар»
Афиша Одеса, Дім Клоунів 2020. Купить билеты в Одеса со скидкой онлайн. Концерты в Одеса