Вистава «Тіло.Щоденник» (Театр Дивний Замок)

Київ, Театр на СОЛОм‘янці
Билеты от 300 грн!
Купить билет на Вистава «Тіло.Щоденник» (Театр Дивний Замок) - 24.06.2023 17:00

Перформативний театральний колаж – вистава «Тіло.Щоденник» поставлена на основі щоденників українців у стані війни. Мапа живих спогадів і відчуттів. У щоденниках #ukrwarbody українці з першого дня повномасштабного вторгнення рф в Україну почали фіксувати як їх тіло реагує на події війни. Це історії тілесних відчуттів людей різного віку, гендеру, віросповідання, професії. Хтось із них був в Україні, хтось пережив окупацію, хтось виїхав за кордон, хтось на момент вторгнення жив за межами країни. Об’єднує їх одне – Україна. Усі вони – носії больвого тіла країни.

Ці історії учасники вистави переводять у театральну форму, щоб розказати їх глядачу мовою мистецтва. Створити акт «суБільмації» мовою тіла і мистецтва.

Для того, щоб позбутись болю варто розділити його. Комусь – треба розказати свою історію, комусь – почути і побачити, відчути, що він не один у своїх чуттях, почути, що відчувають інші люди, що впливає зсередини на їх прояви, дії та вчинки. Сила мови тіла в тому, що вона зрозуміла без слів і здатна об’єднати.

Режисерка – Поліна Коробейник

Актори:
Анна Бахмут
Анастасія Ґудзь
Христина Семенцова
Ганна Клименко
Вадим Кирпатий

Тривалість – 60 хвилин

Метки:

Київ, Театр на СОЛОм‘янці
Билеты от 300 грн!
Купить билет на Вистава «Тіло.Щоденник» (Театр Дивний Замок)
Афиша Київ, Театр на СОЛОм‘янці 2020. Купить билеты в Київ со скидкой онлайн. Концерты в Київ