Вокальна вечірка «Джаз на даху»

Ужгород, Дах ресторану «Дельфін»
Билеты от 300 грн!
Купить билет на Вокальна вечірка «Джаз на даху» - 01.07.2023 19:00

ВОКАЛЬНА ВЕЧІРКА «ДЖАЗ НА ДАХУ».
Ви не можете пропустити цю незвичайну й мелодійну вечірку «Джаз на даху», яка відбудеться 1 липня в затишному Ужгороді на даху ресторану «Дельфін». Готуйтеся зануритися у вибух емоцій та музичного таланту виконавців від вокальної школи «Пташка»! Ви почуєте українські та світові хіти в оригінальній обробці поп, соул, фанк та джаз у супроводі ужгородських музикантів. Жива музика в поєднанні з атмосферою Київської набережної у літній вечір надасть незабутніх вражень та гарного настрою.
Ви будете насолоджуватись молодими, яскравими, харизматичними талантами зі зворушливим неповторним тембром та свіжим стилем виконання. Виступатимуть 12 найкращих вокалістів «Пташки». Акцентуємо, що «Джаз на даху» – це своєрідне продовження травневої вечірки «Black and White», а саме Green-Black-White. Отже, ми будемо раді бачити вас у зелено-чорно-білому одязі. Ці кольори ви можете комбінувати так, як вам до вподоби, але бажано з акцентом на зелений.
Окрім душевної насолоди, концерт матиме ще й благодійну мету – збір коштів для ужгородської 22-річної дівчини Каріни Клибанової, котрій нещодавно видалили з голови пухлину, але через два місяці будуть видаляти другу. На превеликий жаль, Каріна цілком втратила слух. Врятуємо Каріну разом! Нехай вечірка об’єднає наші серця і в музиці, і в добрій справі.
Р.S. Вечірка відбудеться 1 липня і триватиме з 19.00 до 22.00 за адресою: Київська набережна,3 (колишній ресторан «Дельфін»). Вартість квитка – 300 грн. Увага: кількість місць – обмежена. Квитки можна придбати за посиланням або за адресою Київська набережна,3. Телефон для бронювання: 0509664924.

Метки:

Ужгород, Дах ресторану «Дельфін»
Билеты от 300 грн!
Купить билет на Вокальна вечірка «Джаз на даху»
Афиша Ужгород, Дах ресторану «Дельфін» 2020. Купить билеты в Ужгород со скидкой онлайн. Концерты в Ужгород