Open Air Stand Up

Київ, Sfera Beach Club
Билеты от 200 грн!
Купить билет на Open Air Stand Up - 23.06.2023 19:00

Літня стендап вечірка на пляжі Дніпра з професійними коміками, прохолодними коктейлями, смачною їжею, смішними жартами та рок-н-ролом (секс та наркотики не обіцяємо але це не значить, що цього не буде)

На сцені найкращі з маловідомих стендап-артистів столиці, та найменш відомі з найкращих:

Вєста Гунченко – Професійна комікеса, комікиня, комікиця і просто неймовірно позитивна людина, яка має свою думку про будь-яку подію та ситуацію. Ви точно десь її бачили, або чули, а якщо не чули, то маєте почути.
Влад Бивалін – Повністю виправдовує своє прізвище, він бивалий у всьому, особливо у смішних та нетипових ситуаціях, про які він вам може розповісти з болючими подробицями.
Антон Пасічник – Вагома особистість у комедії не лише через чудове почуття гумору, але і через свою вагову категорію, що дозволяє йому жартувати на усі прийнятні чи неприйнятні теми та не боятись наслідків (може бути трохи грязного гумору)
Ян Ломакін – Справжній зумер: молодий, наївний, смішний хлопець, який шукає альтернативний підхід у комедії, експериментує та щоразу дивує глядачів чимось новим. Ніхто не знає, чи закінчиться його виступ оваціями, чи крінжем, залишається лише перевірити.
Ведучий Бодя Лагода – Акула комедії, він дуже добре знайомий з дном в гуморі та віртуозно вас може туди затягнути, але так само віртуозно ви повернетесь назад до інтелектуальних та легких жартів
Це все в П'ятницю, 23 Червня рівно о 19:00

Локація: Sfera Beach Club (Парк Муромець)

Деталі в нашому інстаграм: @SS.CLU

Метки:

Київ, Sfera Beach Club
Билеты от 200 грн!
Купить билет на Open Air Stand Up
Афиша Київ, Sfera Beach Club 2020. Купить билеты в Київ со скидкой онлайн. Концерты в Київ