«Музичні мандри світом»: концерт органної музики

Хмельницький, Хмельницька обласна філармонія
Билеты от 150 грн!
Купить билет на «Музичні мандри світом»: концерт органної музики - 02.07.2023 17:00

2 липня о 17.00 запрошуємо хмельничан та гостей міста у захопливу подорож сторінками творів композиторів з різних куточків світу, яких надихнув унікальний за своїми можливостями музичний інструмент – орган!

У виконанні кращої органістки України, заслуженої артистки України Валерії Балаховської цього прекрасного літнього вечора зазвучать величні фуги, емоційні прелюдії, віртуозні токати, урочисті пасакалії відомих європейських та українських митців.

Валерія Балаховська – артистка Національного будинку музики, що активно гастролює в Україні та в Європі, бере участь у міжнародних фестивалях органної музики, а також багато співпрацює з вокалістами та інструментальними ансамблями.

У її репертуарі – неймовірна палітра органних творів композиторів різних епох та країн, що в поєднанні з талантом і майстерністю артистки, її тонким відчуттям та глибоким розумінням музики, особливою манерою та емоційністю виконання, а також величезним досвідом гарантує гостям нашого вечора вражаючу атмосферу!

У програмі концерту:

1. Й. К. Керль – Пасакалія ре мінор
2. Й. С. Бах – Прелюдія та фуга сі мінор
3. Д. Бортнянський – Соната фа мажор
4. С. Франк – Прелюдія, фуга та варіація сі мінор
5. М. Е. Боссі – Скерцо соль мінор
6. М. Колесса – Пасакалія до мінор
7. Й. С. Бах – Токата та фуга ре мінор

Отож запрошуємо усіх долучитися до імпровізованих «Музичних мандрів світом» та отримати справжню насолоду від перлин органної музики!


Хмельницький, Хмельницька обласна філармонія
Билеты от 150 грн!
Купить билет на «Музичні мандри світом»: концерт органної музики
Афиша Хмельницький, Хмельницька обласна філармонія 2020. Купить билеты в Хмельницький со скидкой онлайн. Концерты в Хмельницький