Київ модерн-балет Раду Поклітару. «Двоє на гойдалці». «А сонце сходить щодня!»

Київ, Київський культурний кластер "Краків"
Билеты от 200 грн!
Купить билет на Київ модерн-балет Раду Поклітару. «Двоє на гойдалці». «А сонце сходить щодня!» - 26.08.2023 18:00

26 серпня на сцені Київського культурного кластера «Краків» відбудеться балет на одну дію за мотивами однойменної п’єси Вільяма Гібсона «Двоє на гойдалці» на музику Й.С. Баха, Ч. Варгас та дивертисмент сучасної хореографії «А сонце сходить щодня!»
ПЕРШЕ ВІДДІЛЕННЯ. БАЛЕТ НА ОДНУ ДІЮ ЗА МОТИВАМИ ОДНОЙМЕННОЇ П’ЄСИ ВІЛЬЯМА ГІБСОНА «ДВОЄ НА ГОЙДАЛЦІ» НА МУЗИКУ Й.С. БАХА, Ч. ВАРГАС. ПОСТАНОВКА – РАДУ ПОКЛІТАРУ
Балет у сюжеті якого: дві самотності, дві кімнати, два телефони та одне бажання – бути разом… Історія кохання, підглянута в замкову шпарину життя. Історія розставання, підслухана у пронизливої скрипки Баха.
ДРУГЕ ВІДДІЛЕННЯ. ДИВЕРТИСМЕНТ СУЧАСНОЇ ХОРЕОГРАФІЇ «А СОНЦЕ СХОДИТЬ ЩОДНЯ!». ПОСТАНОВКА – РАДУ ПОКЛІТАРУ ТА АРТИСТІВ ТЕАТРУ
Завітайте до творчої лабораторії одного з найкращих колективів країни. Окрім мініатюр, у постановці Раду Поклітару, будуть показані роботи артистів театру, котрі дебютують у ролі хореографів. Робота молодих балетмейстерів над номерами відбувалася в безпосередній співтворчості з головним балетмейстером театру.

Метки:

Київ, Київський культурний кластер "Краків"
Билеты от 200 грн!
Купить билет на Київ модерн-балет Раду Поклітару. «Двоє на гойдалці». «А сонце сходить щодня!»
Афиша Київ, Київський культурний кластер "Краків" 2020. Купить билеты в Київ со скидкой онлайн. Концерты в Київ