Столичний стендап на Поштовій

Київ, Pita Kyiv
Билеты от 200 грн!
Купить билет на Столичний стендап на Поштовій - 15.07.2023 19:00

Столичний Стендап – вечірка з найкращими underground коміками столиці, що відбудеться за будь-яких умов.
Професійні стендапери виступлять з перевіреними та новими жартами, в закладі подаватимуть найсмачніший стріт-фуд та напої. В цей вечір виступатимуть такі коміки:

Катерина Мамайсур – Комікеса з неординарним підходом до жартів та життя в цілому, має високий рівень самоіронії і декілька жартів з комедії спостережень про людей навколо.
Влад Бивалін – Не вічний тусовщик, не вірний коханець, не старанний працівник, але дуже хороший комік. Повністю виправдовує прізвише, він бивалий не лише в комедії, але і в житті, тому розповість вам вдосталь смішних історій.
Катя Шепеліна – Комікиня з експериментальним гумором, який залишається назавжди у серцях поціновувачів жанру. Також має багато класичних жартів, якими покоряла Лігу Сміху, а тепер вдало підкорює серця людей у сольному жанрі.
Олексій Фомін – Комік з досвідом, що має у своєму запасі не лише багато жартів, але і вдосталь смішних та місцями страшних історій зі свого життя, за які іноді може бути соромно, але не йому, бо він свого часу грав у Лізі Сміху.
Бодя Лагода – Ведучий вечора, засновник столичного стендапу, геній, мільйонер, плейбой, мізантроп, брехун
Приходь і побачиш, як на одній сцені відбуватиметься неповторний комедійний gangbang від досвідчених коміків зі своїм “золотим” матеріалом

Метки:

Київ, Pita Kyiv
Билеты от 200 грн!
Купить билет на Столичний стендап на Поштовій
Афиша Київ, Pita Kyiv 2020. Купить билеты в Київ со скидкой онлайн. Концерты в Київ