Сольний стендап Микити Скремінського «Трагікомедія»

Київ, Andrew's Irish Pub
Билеты от 200 грн!
Купить билет на Сольний стендап Микити Скремінського «Трагікомедія» - 30.07.2023 19:00

Не приховуючи радості, запрошуємо вас на сольний стендап Микити Скремінського «ТРАГІКОМЕДІЯ», який відбудеться 30 липня о 19:00, за адресою Костянтинівська 22/17 у «Andrew`s Irish Pub»

Микита Скремінський – це молодий київський комік, який щиро ділиться своїми глибокими переживаннями, життєвими історіями та спостереженнями. Ціла година найкращих та випробуваних часом жартів, від яких ви будете у захваті!
Сам Микита описує цей вечір так: «Уявіть ніби ви говорите на кухні із найкращим другом. Він розповідає про свої проблеми, але це в біса смішно! Сміх крізь сльози! Стендап, життя, трагікомедія! Цей концерт про Людину! Про мій біль, самотність, душевні переживання, відчуття, шлях, та екзистенцію! Про те, що турбує мене особисто і чим я мушу поділитися. Ніякої брехні, лише перебільшення. Але хіба не перебільшено ми сприймаємо те, що нас пригнічує?»

Ведучим вечора буде неповторний та досвідчений Свят Марченко, на розігріві – комік, який точно розбирається в правильних температурах, амбасадор гумору про мотоблок – Женя Мазурян.

20% з квитків на ЗСУ, по завершенню буде благодійний аукціон.

Вільна розсадка. Купивши квиток, приходите на стендап і займаєте вільне місце, яке вам подобається, або вам допоможуть це зробити організатори події.

Метки:

Київ, Andrew's Irish Pub
Билеты от 200 грн!
Купить билет на Сольний стендап Микити Скремінського «Трагікомедія»
Афиша Київ, Andrew's Irish Pub 2020. Купить билеты в Київ со скидкой онлайн. Концерты в Київ