«Stand With Ukraine». Концерт квартету «Експромт»

Хмельницький, Хмельницька обласна філармонія
Билеты от 100 грн!
Купить билет на «Stand With Ukraine». Концерт квартету «Експромт» - 17.08.2023 18:00

STAND WITH UKRAINE
Мистецтво – це потужна зброя, і з початком повномасштабної агресії рашистів ми чітко це усвідомили, коли артисти, митці та діячі культури з усіх куточків світу, озброївшись словом, музикою, художніми образами, стали на захист права на існування українців як нації.

«Stand With Ukraine» – таку символічну назву має концертна програма, яку представлять нашим глядачам гості з Вінниці – квартет «Експромт» і солісти Вінницької обласної філармонії Наталія Бурмістрова, Ольга Плакидюк та Антон Лазаренко. У цих словах – велика міць всеосяжної допомоги кожної свідомої людини, зосереджена в численних масштабних мистецьких акціях, які проводяться по всій планеті, аби привернути увагу до нашої боротьби за незалежність та свободу.

17 серпня в Хмельницькій філармонії звучатимуть пісні тих артистів та колективів, які у скрутну годину стали пліч-о-пліч з українським народом на повний голос заявили світовій спільноті про підтримку України. Серед них Sting, Pink Floyd, Scorpions, Paul McCartney, Guns N’Roses, Billie Eilish та багато інших відомих виконавців. Так наші гості прагнуть висловити свою вдячність артистам, які долучилися до акції #StandWithUkraine та підтримують українців у доленосному протистоянні з імперією зла.

Запрошуємо хмельничан та гостей міста завітати до нашої зали 17 серпня о 18.00.


Хмельницький, Хмельницька обласна філармонія
Билеты от 100 грн!
Купить билет на «Stand With Ukraine». Концерт квартету «Експромт»
Афиша Хмельницький, Хмельницька обласна філармонія 2020. Купить билеты в Хмельницький со скидкой онлайн. Концерты в Хмельницький