VIRSKY. «Легендарне шоу»

Київ, Національний палац мистецтв «Україна»
Билеты от 250 грн!
Купить билет на VIRSKY. «Легендарне шоу» - 21.10.2023 17:00

21 жовтня 2023 року на головній сцені країни – Палаці “Україна” відбудеться концерт за участі легендарного та всесвітньо відомого Національного заслуженого академічного ансамблю танцю України ім. П. Вірського!

З дня заснування у 1937 році Ансамбль ім. Вірського утримує звання одного з найкращих танцювальних колективів світу і є безперечною гордістю України! Незмінним художнім керівником ансамблю вже майже 44 роки залищається Вантух Мирослав Михайлович – Народний артист України, Герой нашої держави та почесний громадянин Києва, який у наступному році святкує своє 85-річчя!

У програмі концерту – найбагатша палітра народного мистецтва: старовинні й сучасні танці різних регіонів країни. Кожен номер ансамблю – це квінтесенція української культури, яскравого колориту, неймовірних костюмів та віртуозного виконання народних стилів танцю. Артистизм та харизма кожного учасника колективу не залишать байдужими навіть найприскіпливіших глядачів!

Серед гостей вечора – захисники та захисниці України, які кожного дня боронять країну від ворога та виборюють ціною своїх життів нашу незалежність!

Початок концерту о 17.00. У разі повітряної тривоги найближче укриття – метро Палац “Україна”. Концерт розпочнеться через 30 хвилин після завершення повітряної тривоги.

Ми запрошуємо вас подивитися на гордість нації, на дивовижну хореографію артистів ансамблю, які з початку війни говорять про Україну в світі та збирають кошти на підтримку Збройних Сил України.

Організатор концерту – Палац “Україна”.

Метки:

Київ, Національний палац мистецтв «Україна»
Билеты от 250 грн!
Купить билет на VIRSKY. «Легендарне шоу»
Афиша Київ, Національний палац мистецтв «Україна» 2020. Купить билеты в Київ со скидкой онлайн. Концерты в Київ