Peter Breiner (conductor, solo piano) у супроводі оркестру

Київ, Київська Консерваторія
Билеты от 770 грн!
Купить билет на Peter Breiner (conductor, solo piano) у супроводі оркестру - 30.10.2023 19:00

З надзвичайною гордістю оголошуємо про концерт у складі:
-Людини-легенди Peter Breiner (conductor, solo piano, London) диригента Лондонського Королівського Оркестру та знаменитого аранжувальника Бітлз, композитора. І він …не тільки блискучий віртуоз, а й неперевершений артист. Він є одним із найбільш записуваних музикантів у світі: випущено понад 260 компакт-дисків, продано мільйони альбомів та незліченну кількість альбомів.
– Alexei Yavtuhovich (solo violin, Collegium Musicum, USA) президента Collegium Musicum, що об'єднує понад 100 видатних музикантів по всьому світу;
– Bogdan Rumyantsev(solo cello) -соло віолончель проректора Київської Консерваторії;
у супроводі камерного оркестру.
Концерт складається з трьох різних на перший погляд напрямів, які нерозривним зв'язком пов'язані часом та відстанню. Тому цей концерт і має назву, три відомі музиканти з різних континентів виконають твори в сучасній реконструкції кожен.
Перша частина: концерт ре мінор Баха у реконструкції соло скрипки, яка буде виконана на інструменті італійського майстра Дженаро Ді Лючиа. Вперше у 2018 році цю реконструкцію зміг виконати японський скрипаль Shunske Sato. І тепер у виконання видатних музикантів та оркестру ви почуєте три частини цього концерту, де друга частина Адажіо – це розмова з Богом…
Друга частина: музика Peter Breiner “Beatles Concerto Grosso”. Це об'єднання музики майстрa 18-го століття, Йоганна Себастьяна Баха , з одного боку, та пісні The Beatles (Джона Леннона, Пола Маккартні, Джорджа Харрісона та Рінго Старра) з іншого.
Третя частина: «Пори року в Буенос-Айресі» Аstor Pizzolla
У 1996-1998 роках було зроблено вільну транскрипцію «Пори року в Буенос-Айресі» Astor Pizzolla для скрипки та струнного оркестру. Саме її буде виконано. Ви поринете у танго як у ліричну сюїту про почуття маленької людини у великому місті. Astor Pizzolla намагається описати життя мешканця Буенос-Айреса; за допомогою танго виникає богемний образ Буенос-Айреса, вираз душі Буенос-Айреса. Самотність, холод у Invierno Porteño… почуття самотності та холоду переривається сильними ритмічними імпульсами… У Primavera Porteña ми знаходимо перше кохання. Тіло та спокуса. Пікнік у парку. Закохані. Місто відродилося після зими. Дерева пофарбовані в зелень і запах квітів затопило все місто».

Метки:

Київ, Київська Консерваторія
Билеты от 770 грн!
Купить билет на Peter Breiner (conductor, solo piano) у супроводі оркестру
Афиша Київ, Київська Консерваторія 2020. Купить билеты в Київ со скидкой онлайн. Концерты в Київ