Афиша концертов и спектаклей

Народний хор України ім. Григорія Верьовки

Замовити та купити квитки на фестиваль «ЗОЛОТА ОСІНЬ НА ЗАМКОВІЙ» можливо онлайн через інтернет, або у офіційній касі KARABAS Соборна площа 4, м. Біла Церква

Вперше у ORGÁN MUSIC HALL, в Білій Церкві, НАЦІОНАЛЬНИЙ АКАДЕМІЧНИЙ НАРОДНИЙ ХОР УКРАЇНИ ІМ. ГРИГОРІЯ ВЕРЬОВКИ, який гастролював у Мексиці, Канаді, Франції, Швейцарії, Польщі, Німеччині та низці інших країн світу.

У рамках фестивалю «ЗОЛОТА ОСІНЬ НА ЗАМКОВІЙ» відбудеться 28-го вересня о 17:00 .

НАРОДНИЙ ХОР УКРАЇНИ ІМ. ГРИГОРІЯ ВЕРЬОВКИ традиційно є учасником великих українських державних заходів та має багато національних і міжнародних відзнак, зокрема за великий внесок у справу миру й дружби між народами! Нагороджений срібною медаллю Всесвітньої ради миру.

Сьогодні Національний заслужений академічний український народний хор імені Г. Г. Верьовки налічує більше ніж 150 учасників, які є на одній сцені під час виступу ! Репертуар хору сягає більше ніж 1000 творів.

Тепер й в Білій Церкві, можна побачити та послухати – оркестр та хор Г.Верьовки.

Захід передбачає наявність усіх необхідних заходів безпеки!
У разі повітряної тривоги усі глядачі та артисти разом чекатимуть її закінчення у безпечному місці, після чого концерт буде продовжено!
Якщо повітряна тривога триватиме до початку заходу – концерт розпочнеться пізніше, через 15 хвилин після її закінчення (але не пізніше 20:20).

Слава Україні!

Exit mobile version