«J.S. BACH & K»

Біла Церква, ORGÁN MUSIC HALL (Будинок органної та камерної музики)
Билеты от 150 грн!
Купить билет на «J.S. BACH & K» - 29.09.2023 18:00

Замовити та купити квитки на фестиваль «ЗОЛОТА ОСІНЬ НА ЗАМКОВІЙ» можливо онлайн через інтернет, або у офіційній касі KARABAS Соборна площа 4, м. Біла Церква

У ORGÁN MUSIC HALL, в Білій Церкві, Вечір Органної музики !!!

«Ірина Харечко – одна із найяскравіших зірок на небосхилі українського та світового органного мистецтва. Притаманні риси виконавськогостилю органістки – філігранна мілка техніка, артикуляційна чіткість, відчуття стилю, віртуозне володіння інструментом та вишуканий артистизм…».

Артистка концертує з солістами-вокалістами, інструментальними ансамблями, хоровими колективами, Ансамблем класичної музики ім. Б.Лятошинського, гастролює в Україні та закордоном (Бельгія, Голландія, Німеччина, Польща).

У творчій скарбниці органістки – фондові записи на українському радіо та телебаченні, («Твори Й. С. Баха», «Музика старого світу», «Французька органна музика ХІХ–ХХ століть»), більше 200-та органних творів різних стилів та епох.

Захід передбачає наявність усіх необхідних заходів безпеки!
У разі повітряної тривоги усі глядачі та артисти разом чекатимуть її закінчення у безпечному місці, після чого концерт буде продовжено!
Якщо повітряна тривога триватиме до початку заходу – концерт розпочнеться пізніше, через 15 хвилин після її закінчення (але не пізніше 20:20).

Слава Україні!


Біла Церква, ORGÁN MUSIC HALL (Будинок органної та камерної музики)
Билеты от 150 грн!
Купить билет на «J.S. BACH & K»
Афиша Біла Церква, ORGÁN MUSIC HALL (Будинок органної та камерної музики) 2020. Купить билеты в Біла Церква со скидкой онлайн. Концерты в Біла Церква